Anasayfa > Oyun Haberleri > 14. VALORANT Ajanı İçin İlk Görseller Paylaşıldı

14. VALORANT Ajanı İçin İlk Görseller Paylaşıldı

Oyuncuların merakla beklediği 14. VALORANT ajanı için Riot Games cephesinden ilk resmi paylaşımlar geldi. Detaylar haberimizde.

Riot Games‘in popüler taktiksel FPS oyunu VALORANT yepyeni oyun modları, haritalar ve kozmetik içerikler ile güncel tutulmaya ve oyunculara yeni içerikler sunmaya devam ediyor. Her yeni sezon ile birlikte oyuna dahil olan yeni ajanlar da VALORANT‘ın karakter havuzunu genişletirken her oyuncuya kendi yetenekleri doğrultusunda oynayabileceği bir karakter sunuyor.

14. VALORANT ajanı

 

Yaklaşan yeni sezon ile birlikte VALORANT oyuncularının yeni bir ajana daha kavuşacakları da sır değil. Yeni ajan hakkında ser verip sır vermeyen Riot Games ise bu kez oyuncuların karşısına bir ipucu ile çıktı.  VALORANT‘ın resmi internet sitesinde duvar kağıtları arasına eklenmiş olan görsel 14. VALORANT ajanı için ilk görüntüyü oyunculara sundu. ”Agent 14” ibaresi ile dikkat çeken görselde ayrıca ”role?” ifadesi de yer alıyor. Bu da ajan rolünün şimdilik belirsiz olduğunu ortaya koyuyor. Daha önce de Icebox haritasına eklenen bazı ipuçları ile ayak sesleri duyulmuş olan ajan bakalım çıkışı ile birlikte ne gibi yorumlar ile karşılanacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir