Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni VALORANT Haritaları İçin Daha Fazla Detay Paylaşıldı

Yeni VALORANT Haritaları İçin Daha Fazla Detay Paylaşıldı

VALORANT’ın Oyun Direktörü koltuğunda oturan Joe Zigler yeni VALORANT haritaları ve oyunun geleceği hakkında konuştu. Detaylar haberimizde.

Çıkışını gerçekleştirdiği günden bu yana büyük bir hızla güncellenmeye ve oyunculara sürekli yeni içerikler sunmaya devam eden VALORANT böylelikle oyuncuların ilgisini de her daim üzerinde tutmayı başarıyor. Bu hızlı gelişim süreci içerisinde izleyecekleri yol haritasının detaylarından bahseden Joe Ziegler da yeni VALORANT haritaları, oyuna yapılacak eklemeler ve yenilikler hakkında yepyeni detayları oyuncular ile paylaştı.

Tüm ekibin evden çalışıyor olmasına rağmen hala işlerini tutku ile yaptıklarını belirten Ziegler oyunun 5. haritası olan Icebox‘ı planlanandan önce çıkarttıklarını ve bunun da rotalarından biraz da olsa sapmalarına neden olduğunu belirtmiş durumda. Ancak bu erken çıkış ile birlikte Icebox haritası First Strike turnuvasına da yetiştirilmiş oldu. Her bölümün başında yeni haritalara kavuşacağımızı bir kez daha hatırlatan Joe Ziegler  ilk amaçlarının her maçta oyunculara stratejik çeşitlilik sunabilmek olduğunu da sözlerine ekliyor. Ziegler hem rekabetçi hem de normal oyunlar için daha fazla haritaya sahip olmaları gerektiği konusunda da tüm ekip gibi oyuncularla hemfikir.

Modlanmış hayran yapımı haritaların oyuna eklenmesi konusunda da konuşan Ziegler en temel hali ile bunun kısa ve orta vadede mümkün olmadığını oyunculara duyurmuş vaziyette. Her haritanın oyuncuların yeteneklerini ve takım olarak yapabileceklerini sınamak için tasarlandığını da sözlerine ekleyen Ziegler harita çeşitliliğini arttırmak için çok çalıştıklarını da vurguluyor.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir