Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT’ın Buzlu Haritası Icebox Duyuruldu!

VALORANT’ın Buzlu Haritası Icebox Duyuruldu!

Hakkında yapılan birçok gizemli paylaşımın ardından VALORANT’ın buzlu haritası Icebox resmi olarak duyuruldu.

VALORANT, bundan önce Türkçe, Arapça ve Rusça ifadelerle “Soğuktur oralar, silahı unut, ceket al” cümleleri geçen bir görseli paylaşmıştı. Görselin arka planında ise buzlu bir dağ bulunuyordu. Sonraki günlerde yapılan paylaşımda ise Rusça olarak beş ifadesinin geçtiği bir buzlu video paylaşmıştı. Bugün yapılan duyuruyla birlikte oyunun yeni haritası resmi olarak duyurulmuş oldu.

VALORANT’tan Gizemli Video

Yeni VALORANT haritası Icebox

Şu ana kadar dört harita çıktığı için beşinci haritayı ifade ettiği düşünülen videonun iması beklendiği gibi çıktı ve VALORANT’ın yeni haritası Icebox duyuruldu. Yeni haritanın yapılan açıklamalara göre ikinci bölümde gelmesi bekleniyordu fakat geliştiriciler üçüncü kısmın başında oyunculara dilediğini verme kararı aldı.

Tundra’yı ele geçireceğimiz Icebox haritasında birçok Kingdom detayı yer alıyor. Haritada gözüken detaylara göre ilerleyen zamanlarda oyunun hikayesi hakkında daha fazla bilgiye sahip olacağız gibi gözüküyor. VALORANT’ın yeni haritası, üçüncü kısımla birlikte bizlerle olacak.

Üçüncü kısımdaki değişiklikler arasında sadece Icebox yok. Oyunun geliştiricileri, paylaştıkları geliştirici blogunda rekabet moduna gelecek olan güncellemelerden bahsetti. Sunucu seçme, rekabet modunda eşleştirme aralığının küçültülmesi ve bölgesel liderlik tabloları gibi birçok değişim üçüncü kısımda ve ötesinde oyuncuları bekliyor olacak. Rekabet moduna gelmesi planlanan değişimleri toparladığımız yazımızı aşağıdan okuyabilirsiniz.

VALORANT Rekabet Moduna 3. Kısımda Birçok Değişiklik Yolda

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir