Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT’tan Bir Paylaşım Daha: Karlı Harita Rusya’da Mı?

VALORANT’tan Bir Paylaşım Daha: Karlı Harita Rusya’da Mı?

Geçtiğimiz günlerde yaptığı gizemli paylaşımla oyuncuları meraklandıran VALORANT’a Rusya’da geçecek olan bir karlı harita gelme ihtimali oldukça arttı.

VALORANT bir gizemli paylaşım daha yaptı. Bundan önceki günlerde Türkçe, Arapça ve Rusça olarak buzlu bir arka planın üzerinde “Soğuktur oralar, silahı unut, ceket al” ibarelerinin yazdığı bir görselin şifresini oyunculardan çözmelerini isteyen hesaptan bugün yeni bir video geldi.

VALORANT’ın Gizemli Paylaşımı

VALORANT’a Karlı Harita Mı Geliyor?

Karlı bir arka plan bulunan videonun sonunda bulanık olarak Rusça “beş” ifadesi yer alıyor. Şu an oyunda Bind, Split, Haven ve Ascent olarak dört adet harita bulunuyor, yani beşinci haritanın Rusya’nın soğuk yerlerinde geçmesi gayet olası.

Gelmesi beklenen yeni harita, önceden yapılan açıklamalara göre üçüncü kısmın başında değil, ikinci bölümün başında gelecek. Yeni karakterin bu kısmın başında geleceğini göz önünde bulundurursak bu video oyuncuları ters köşe yaparak haritayı tanıtmak yerine yeni ajan hakkındaki ilk resmi video niteliğinde olabilir.

VALORANT’a eklenecek olan yeni ajan hakkında kesin bir resmi içerik olmasa da ajanın kod adı ve ulti yeteneği geçtiğimiz günlerde sızdırılmıştı. Veri madencileri, Stealth kod adlı ajanın arkadaşlarını görünmez kılabilen ulti yeteneğini ortaya koymuştu. Stealth kod adlı ajanın ultisiyle karşı karşıya kalan rakiplere “Yakında gizli düşman var” minvalinde bir uyarı verilecek. Yeni ajan hakkındaki sızıntıları detaylı incelediğimiz yazımıza aşağıdan ulaşabilirsiniz.

VALORANT’a Yeni Ajan Geliyor: Kod Adı Stealth

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir