Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Gizemli Bir Paylaşım Yaptı

VALORANT Gizemli Bir Paylaşım Yaptı

Valorant, Resmi Twitter hesabı üzerinden “Bunu deşifre edin.” notuyla gizemli bir paylaşım yaparak tüm oyuncuları oldukça heyecanlandırdı. Yakın zamanda bir çok oyun firmasının uyguladığı yöntemi benimseyen Riot, kullanıcılara çözülmesi gereken bir bulmaca gönderdi.

Valorant, resmi Twitter hesabından aşağıdaki görseli “Bunu deşifre edin.” notuyla paylaştı:

Valorant Gizemli Paylaşım
Valorant gizemli bir paylaşım yaptı.

Valorant’ın Gizemli Paylaşımı Ne Anlama Geliyor?

Görselde gözümüze çarpan ilk detaylar 3 farklı dilde yazılmış yazılar olması. Türkçe, Rusça ve Arapça. Rusça yazıların anlamı “Unut” ve “Silah” iken Arapça ifade “Ceket getirin.” anlamına geliyor. Görselde Türkçe olarak ise “Soğuktur Oralar” ifadesi dikkatimizi çekiyor.

Görselde bunun yanında kırmızıyla 3A yazılmış ve onun arkasında büyük ve silik bir Rusça D harfi var. Bu harfin yeni eklenecek bir haritayla bağlantılı olması mümkün. 3A ise tahminimizce yeni savaş bileti olacak olan Act 3‘ü temsil ediyor. Kıvılcım:2. Kısım‘ın bitmesine 11 gün kalmışken bu paylaşım bize yeni savaş bileti hakkında bilgiler mi veriyor?

Yeni Harita Geliyor

Görselin arka planında silik bir resim belli oluyor, mavi kutucuklarda resmin parçalarını görmek daha kolay. Anlaşıldığı üzere resimde karlı bir dağ var. Bu karlı dağ ve 3 dilden soğuğu çağıran ifadeler yeni bir haritanın habercisi gibi gözüküyor. Yeni haritamız dağlık, karlı ve Rusya gibi soğuk bir bölgede yer alıyor olabilir. Bundan önce Fas’ta(Bind), İtalya’da(Ascent), Bhutan’da(Haven) ve Japonya’da(Split) yer alan haritalar vardı, yeni harita neden Rusya’da olmasın?

Valorant “Stealth” Kod Adlı Ajan Sızdırıldı!

 

Yeni Ajanlar Yolda Olabilir

Paylaşımda gördüğümüz 3 dil hemen akıllara ortak bir soru getirdi. “Yoksa yeni ajanlar mı geliyor?”. Riot’un paylaşımda kullanmayı tercih ettiği diller oyuna yeni eklenecek ajanların dilleri olabilir.  Buradaki tek şüphe ise Sova’nın Rus olması. Belki Rusça sadece haritanın dilidir ve yeni eklenecek ajanlar Türk ve Arap’tır? Oyunda “Şifacı” destek karakter eksikliği olduğu bir gerçek, Riot yeni savaş biletinde bu eksikliği giderecek mi? Bunları bize zaman gösterecek.

Valorant Hikayesi Detaylanacak Mı?

All callouts for VALORANT's new map, Ascent | Dot Esports

Bir FPS oyunu olduğundan çoğu insan Valorant’ın bir arkaplan hikayesi olmasına şaşırıyor. Ancak Valorant, Dünya’nın yıkıma uğradığı bir gelecekte geçiyor. Oyunda var olan karakterler, Dünya’da bir anda Radianite adı verilen bir maddeye maruz kalıp genetik yapısı değişen insanlar. Bu maddenin nasıl açığa çıktığı, Dünya’nın diğer bölgelerinde durumun nasıl olduğu ve yıkımdan hayatta kalanlar olup olmadığı oynadıkça öğrenebileceğimiz detaylar.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir