Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT’a Yeni Ajan Geliyor: Kod Adı Stealth

VALORANT’a Yeni Ajan Geliyor: Kod Adı Stealth

VALORANT 1.09 güncellemesi yeni bir silah koleksiyonu ve bir ajanla dönüyor. Yeni kısımla birlikte oyuna eklenecek olan ajanın kod adı Stealth. 

Her güncellemeden sonra oyun dosyalarını inceleyerek meraklı oyuncuları yeni gelişmelerden haberdar eden bir Twitter kullanıcısı bu güncellemenin ardından da dosyalarda yeni bir ajana dair detaylara rastladı.

“Stealth” başlığının altında görsel efekt, özellikler, kaplamalar gibi dosyalar bulunuyor. Bu dosyalar büyük ihtimalle yeni karakterin detaylarını barındırıyor.

Stealth oyunseverlerin bileceği üzere “gizlilik” veya “sessizlik” anlamlarında kullanılabiliyor. Bir öncü veya düellocu olabilecek Stealth kod adlı karakterimiz büyük ihtimalle Reyna ve Omen’den daha farklı bir görünmezlik yeteneğine sahip olacak. Reyna sadece ulti özelliği açıldığında kill aldıktan sonra görünmez olabilirken Omen ise ışınlanma sayesinde bir avantaj elde edebiliyor.

Valorant 1.09 Yama Notları Yayınlandı!

Stealth’in Ultisi

Kullanıcının diğer iddialarına göre yeni ajan ultisini kullandığında kendini ve takım arkadaşlarını görünmez yapabilecek. Tek taraflı cam gibi işleyebilecek bu özelliğin içinde kalan kullanıcılar rakip tarafından görülmeyecek. Bunun yerine kendisine yaklaşan görünmez düşmanlar için kullanıcılar “Yakında görünmez düşman var!” tarzı bir uyarıyla karşılaşabilir. Ajanın diğer özellikleri hakkında başka iddia henüz yok.

Valorant’a Yeni Ajan Ne Zaman Gelecek?

Riot cephesinden henüz resmi bir ajan tanıtımı gelmedi bu yüzden yazımızda belirttiğimiz tüm detaylar birer iddia. “Stealth” kod adlı ajanın dosyaları sadece bir deneme dosyası olabilir. Bu da karakteri belki aylar sonraki bir güncellemede görebileceğimiz ya da asla göremeyeceğimiz anlamlarına gelebilir. Karakter doğrulandığında Save Butonu incelemelerinde buluşmak dileğiyle!

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir