Anasayfa > Oyun Haberleri > 175 Saat Cyberpunk 2077 Oynayan Tester Oyunu Henüz Bitiremedi!

175 Saat Cyberpunk 2077 Oynayan Tester Oyunu Henüz Bitiremedi!

Bir test oyuncusu 175 saat Cyberpunk 2077 oynamasına karşın oyunu hala bitirmeye yaklaşamadığını açıkladı. Detaylar haberimizde.

Bu yılın hiç şüphesiz en çok beklenen oyunları arasında bulunan Cyberpunk 2077 çeşitli ertelemeler sonrasında nihayet 10 Aralık tarihinde karşımızda olacak. Oyunun çıkışına da artık sayılı günler kalmışken yeni detaylar ve bilgiler de su yüzüne çıkmaya devam ediyor. Bizlere uçsuz bucaksız bir siberpunk evren sunacak olan oyun hakkında ortaya çıkan yeni bir haber de oyunun büyüklüğünü gözler önüne sermiş durumda.


Lukasz Babiel adlı bir test oyuncusu 175 saat Cyberpunk 2077 oynadığını ancak oyunu bitirmeye yaklaşamadığını ifade ediyor. Babiel son günlerin popüler akımı olan ”nasıl başladı, nasıl devam ediyor” şeklindeki paylaşımı ile oyun süresini gözler önüne sermiş durumda. Cyberpunk 2077‘yi zor seviyede ve yavaş bir şekilde oynadığını da belirtmiş olan Babiel oynadığı süre içerisinde neredeyse her ögeyi toplamaya çalıştığını ve oyunu gizlilik içerisinde oynadığını söylüyor. Ayrıca Babiel‘in görevinin en temelde oyundaki hataları tespit etmek olduğunu, bu sebeple de oyunu en ince ayrıntısına kadar didik didik ederek oynadığını da göz önünde bulundurmak gerek. Bu unsurlar da elbette oyun süresini arttıran etmenler arasında yer alsa da yine de Cyberpunk 2077‘nin içerisinde çok uzun saatler harcayacağımız şimdiden neredeyse kesin gibi görünüyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir