Anasayfa > Oyun Haberleri > 2020 Game Awards’u Gal Gadot ve Brie Larson Sunacak!

2020 Game Awards’u Gal Gadot ve Brie Larson Sunacak!

Gal Gadot 2020 Game Awards’u süper kahraman filmlerinden bildiğimiz Tom Holland ve Brie Larson gibi tanıdık yüzlerle beraber sunacak.

Gal Gadot, 2020 Game Awards etkinliğinin sunucularından biri olacak. Yanında çekim aşamasında olan Uncharted filminin Nathan Drake‘ini canlandıracak olan Tom Holland, ve Captain Marvel’ı canlandırmış olan Brie Larson yer alıyor. Tom Holland gibi bir ismin kesinleşmesi herkesi çok sevindirmişken Gal Gadot ve Brie Larson gibi isimleri duymak herkes için şaşırtıcı ve bir o kadar da sevindirici bir haber oldu.


Gal Gadot ve Brie Larson, önceki senelerde Comic Con etkinliklerine de katılmıştı. Bulunduğu her etkinlikte hayranlarına olabildiğince zaman ayıran bu iki isim için bu sene daha farklı. Koşullar gereği seyircisiz düzenleneceği söylenen Game Awards‘ta hayranlarıyla iletişim kurmak biraz daha zor olacak. Pek alışık olmadığımız bir formatta izleyecek olsak da prodüksiyon olarak hiçbir şekilde ödün verilmemiş gibi gözüküyor.

Cyberpunk 2077 ve Twitter İşbirliği: CyberNight

gal gadot comic con

Büyük ödüle aday verilen isimlere gelecek olursak, en önde yer alan oyunlar The Last of Us: Part II, Final Fantasy VII Remake, Hades, Ghost of Tsushima ve Doom Eternal olarak gözüküyor. Birbirinden kaliteli bu oyunlar arasında büyük ödülü almayı hak eden sizce hangisi?

Hakkında Sedat Erbey Helvacı

Lovecraftian olan her şeyin hastası. Savebutonu sitesinde kendi çapında yazılar yazıyor, Boğaziçi Üniversitesi'nde İngilizce Öğretmenliği okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir