Anasayfa > Oyun Haberleri > 2021’in Epic Games Mega İndirimleri Başladı

2021’in Epic Games Mega İndirimleri Başladı

Bizleri bedava oyuna doyuran Epic Games Mega indirimleri ile bu kez de ceplerimize göz dikmiş durumda. Detaylar haberimizde.

Steam‘in lider koltuğunda oturduğu çevrimiçi oyun platformları arasındaki yarışa hızlı bir giriş yapmış olan Epic Games‘i artık bilmeyen oyuncu kaldığını zannetmiyoruz. Yine de hatırlatmak gerekirse kendileri battle royale türünün en çok oynanan oyunlarından Fortnite‘ın ve oyun dünyasında pek çok yapım tarafından tercih edilen Unreal Engine motorunun sahibi. Tüm bunlar haricinde Epic Games Store’un kullanıcılarına her hafta ücretsiz bir biçimde dağıttığı oyunlar da yüzümüzü güldürüyor. Steam‘in en düşlü rakibi olarak görülen Epic Games Store‘da merakla beklenen büyük indirim dönemi de başladı.

Epic Games Store’un Gizemli Bedava Oyunu Belli Oldu-Tam 419 TL!

60 TL’lik İndirim Kuponu Geri Döndü

Geçtiğimiz hafta bir gizemli oyun vereceklerini açıklamış olan platform bu hafta tam 419 TL değerindeki NBA 2K21‘i kullanıcılarına ücretsiz bir biçimde dağıtarak indirim dönemini açtı. Tüm bunların yanı sıra Epic Games Store‘un indirim dönemlerinde kullanıcılarına vermiş olduğu 60 TL değerindeki indirim kuponu da geri döndü. Bu kupon 79.99 TL ve üstü fiyat etiketine sahip oyunlarda geçerli, ayrıca kullanıldıktan sonra diğer 79.99 TL‘lik alışverişinizde hesabınıza yeni bir kupon da tanımlanıyor.

Epic Games Mega indirimleri

Dev Oyunlarda Dev Fırsatlar

27 Mayıs saat 18:00‘a kadar devam edecek olan Epic Games Mega indirimleri içerisinde bazı yapımlar öne çıkıyor. Tartışmalar yaratan Cyberpunk 2077‘de ilk indirimine kavuşmuş oldu. Steam‘in ardından Epic Games Store‘da da yüzde 20’lik bir indirime kavuşan oyun 199 TL‘ye düşmüş vaziyette. Bunun haricinde Assassin’s Creed serisinin son halkası olan Valhalla 201 TL, Outriders 216 TL, Tropico 6 125 TL ve Red Dead Redemption ise 200 TL‘ye düşmüş durumda. Bu indirimlerin üzerine 60 TL‘lik indirim kuponunu da kullanarak fiyatları daha da aşağı çekebileceğinizi de hatırlatmak isteriz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir