Anasayfa > Oyun Haberleri > Epic Games Store’un Gizemli Bedava Oyunu Belli Oldu-Tam 419 TL!

Epic Games Store’un Gizemli Bedava Oyunu Belli Oldu-Tam 419 TL!

Oyuncular tarafından büyük bir merak ve heyecanla beklenen gizemli Epic Games bedava oyunu NBA 2K21 oldu. Detaylar haberimizde.

Her hafta bedava verdiği oyunlar ve yaptığı çılgın indirimler ile Epic Games Store piyasaya hızlı bir giriş yaptı ve biz oyuncuların gönlünü de hızlıca kazanmayı başardı. Bu zamana kadar çevrimiçi oyun platformlarının tartışmasız kralı olarak gösterilen Steam‘in en büyü rakibi olmayı başaran Epic Games Store bunu büyük ölçüde dağıttığı ücretsiz oyunlar sayesinde elde ettiği oyunculara borçlu. Bu zamana kadar pek çok bağımsız ve AAA oyunu ücretsiz olarak oyunculara sunmuş olan Epic Games gizemli oyun adı altında merak uyandıran hamleler de yapıyor. Normal şartlar altında Epic Games Store‘un dağıtacağı oyunu bir hafta önceden bilebilmemize rağmen kimi oyunlar var ki onlar bir gizem perdesi ardına saklanıyorlar ve çoğunlukla da beklediğimize değen yapımlar oluyorlar. Hatırlatmak gerekirse Epic Games‘in gizemli oyunlarından bazıları GTA V, Civilization 6 ve Borderlands Handsome Collection gibi yapımlar olmuştu.

20 Mayıs 2021 Perşembe gününün gizemli Epic Games bedava oyunu ise NBA 2K21 oldu. 2020 yılında çıkışını gerçekleştirmiş olan ve 2K tarafından geliştirilen yapım eşsiz bir basketbol deneyimi sunuyor,  Steam fiyatı ise 419 TL. Oyun önümüzdeki Perşembe günü, yani 27 Mayıs tarihine kadar Epic Games Store üzerinden sahip olunabilir vaziyette olacak. Ancak yine de elinizi biraz çabuk tutmanız faydalı olabilir. Zira bu tarihten sonra oyuna bedava sahip olma şansınız bulunmuyor. Oyunu bu tarihe kadar kütüphanenize eklediğiniz takdirde ise tamamen sizin olacak. Şimdiden iyi oyunlar dileriz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir