Anasayfa > Oyun Haberleri > 2K Oyunları GeForce Now Servisinden Kaldırılıyor!

2K Oyunları GeForce Now Servisinden Kaldırılıyor!

Bu sefer de 2K oyunları GeForce Now’dan kaldırılıyor. NVIDIA’nın bulut oyun servisi GeForce Now, kullanıcılarını günden güne hayal kırıklığına sürüklüyor. 

NVIDIA tarafından geliştirilip Stadia’ya rakip olarak piyasaya sürülen GeForce Now için işler pek yolunda geçmiyor. Bulut oyun sistemleri hakkında birçok tartışma varken sektöre giren GeForce Now, birçok oyun geliştiricisiyle anlaşmakta sorunlar yaşıyor.

İlk olarak Activision yaşanan sorundan dolayı Blizzard oyunları sistemden kaldırılmıştı. Bu haberin ardından fazla geçmeden bir bomba da Bethesda’dan geldi. Wolfenstein: Youngblood hariç bütün Bethesda oyunları GeForce Now’dan çıkarıldı.

nba 2K GeForce Now

İki hafta sonrasında ise NVIDIA, 2K’in isteği üzerine oyunların sistemden kaldırılacağını açıkladı. Gelecekte 2K oyunlarının geri gelmesi için çaba gösterdiğini açıklayan şirketten sorunun kaynağı ile ilgili kesin bir açıklama gelmedi. 2K oyunlarının GeForce Now servisine gelecekte tekrar gelme olasılığı bulunsa da oyuncularun NVIDIA’ya olan kızgınlığı bir süre devam edecek gibi duruyor.

İki büyük oyun geliştiricisinin ardından 2K Games’in de oyunlarını sistemden kaldırması GeForce Now kullanıcılarının çoğunun tepkisini çekmiş durumda. Bakalım NVIDIA bu durumun getirdiği zararı karşılayabilecek mi?

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir