Anasayfa > Oyun Haberleri > Bethesda GeForce Now ‘dan Oyunlarını Çekti!

Bethesda GeForce Now ‘dan Oyunlarını Çekti!

NVIDIA tarafından geliştirilen GeForce Now oyun dünyası tarafından büyük bir heyecanla karşılansa da işler pek iyi gitmiyor gibi görünüyor. Son olarak Bethesda GeForce Now ‘dan oyunlarını çektiğini açıkladı. Detaylar haberimizde.

Bulut tabanlı bir oyun sistemi olan GeForce Now kısaca oyuncuların oyunları indirmeden akıllı cihazları üzerinden oyun oynamalarını sağlayan bir sistem. Oyun dünyasında uzun süredir tartışılan bulut tabanlı oyun sistemleri içerisinde adından en çok bahsettirmeyi başaranlardan biri olan GeForce Now oyuncular tarafından genel olarak olumlu tepkiler ile karşılanmış olsa da işler geliştirici NVIDIA için pek de iyi gitmiyor gibi görünüyor.

Bethesda GeForce Now

Sistemin çıkışının ardından ünlü oyun geliştiricisi Activision Blizzard oyunlarını sistem üzerinden çektiğini duyurmuştu. Bu haberin yankıları devam ederken bir ayrılık haberi de Bethesda cephesinden geldi. Bethesda GeForce Now üzerinden biri hariç tüm oyunlarını çektiğini açıkladı. Sistem üzerinde varlığını sürdüren tek oyun ise Wolfenstein: Youngblood oldu.

Özellikle The Elder Scrolls, Fallout ve Dishonored gibi seriler ile tanıdığımız Bethesda‘nın bu kararı neden vermiş olduğuna dair ise resmi bir açıklama gelmedi. Bethesda GeForce Now sisteminden biri hariç tüm oyunlarını kaldırınca elbette internet üzerinde de takipçiler tarafından konu ile ilgili çeşitli görüşler ve teoriler ortaya atıldı. Bakalım ilerleyen günlerde Bethesda yada NVIDIA cephesinden konu ile ilgili bizlerin merakını giderecek resmi bir açıklama gelecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir