Anasayfa > Oyun Haberleri > 32 TL Değerindeki Oyun Epic Games Store’de Ücretsiz Oldu

32 TL Değerindeki Oyun Epic Games Store’de Ücretsiz Oldu

Her hafta verdiği bedavalarla oyuncuları güldüren Epic Games’in bu haftaki bedavası Villa Gorilla tarafından geliştirilen platform macera oyunu Yoku’s Island Express, Epic Games Store’da bedava oldu. Ücretsiz şekilde edinebileceğimiz oyunun Steam fiyatı ise 32 TL.

Ücretsiz Versiyonları Olan 6 Paralı Oyun

Geliştirici stüdyo Villa Gorilla‘nın ilk oyunu olan Yoku’s Island Express, Pinball oyunundan esinlenilen mekanikleriyle ön plana çıkıyor. Mokumana adasında macera dolu bir keşfe çıktığımız yapım hakkında daha çok fikir edinebilmeniz için oyunun fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Platform macera oyunu Yoku’s Island Express‘in Epic Games sayfasına erişmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Oyunu Epic Games Store’dan Nasıl Bedavaya Alırım?

  • Eğer hesabınız varsa “epicgames.com” adresine girerek sağ üstteki “giriş yap” sekmesinden hesabınıza erişin.
  • Ekranın sağ tarafında kalan arama kısmından oyunun ismini aratarak veya yukarıda verdiğimiz bağlantıya direkt olarak mağaza sayfalarına erişin.
  • Mağaza sayfasına eriştikten sonra “yükle” butonuna tıklayın. Kullanıcı Sözleşmesi‘ni kabul edin.
  • Karşınıza “siparişiniz yükleniyor…” yazan bir ekran çıkacaktır, biraz bekledikten sonra sipariş verme ekranına geliyoruz.
  • Sağ alt tarafta kalan yeşil “sipariş ver” butonuna tıklayarak işlemimize devam ediyoruz. “siparişiniz yükleniyor…” yazılı bekleme ekranından sonra, geriye oyunlarımızı indirmek veya daha sonra oynamak için kütüphanemizde bekletmek kalıyor.

Fırsat, 9 Eylül günü saat 18.00 itibariyle sona erecek. Bu nedenle elinizi çabuk tutup kütüphanenize eklemekte fayda var. Yoku’s Island Express‘i Epic Games uygulaması veya resmi internet sitesi üzerinden edindiğinizde, oyun sonsuza dek  kütüphanenizde kalacaktır.

İyi oyunlar!

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir