Anasayfa > Oyun Haberleri > A Plague Tale: Innocence Yeni Nesil Güncellemesi Yayımlandı

A Plague Tale: Innocence Yeni Nesil Güncellemesi Yayımlandı

A Plague Tale: Innocence için merakla beklenen yeni nesil güncellemesini de içerisinde barındıran 1.09 yaması çıkışını yaptı. Bu yama ile birlikte oyun yeni nesilde yüksek çözünürlük ve kare hızı ile çalışabiliyor. Detaylar haberimizde.

A Plague Tale Yeni Nesil Konsollara Geliyor

Asobo Studio tarafından geliştirilen ve Focus Home Interactive tarafından yayıncılığı üstlenilen A Plague Tale: Innocence, Mayıs 2019’da çıkışını yaptı. Temelinde aksiyon-macera / gerilim-gizlilik öğelerini içerisinde barındıran yapım, lineer yapısıyla bir abla ve kardeşinin hikayesini bizlere sunuyor. Oyunda daha çok keşif yaparak ve bulmaca çözerek vakit geçririyoruz. Hikayenin derinliği ve karakterlerin başarısı ile oyuncular tarafından beğenilen yapımın bir sonraki oyunu olacak A Plague Tale: Requiem ise Haziran ayında duyuruldu. Devam oyununda Amicia ve Hugo’nun maceralarına direkt olarak devam edeceğiz.

Yeni neslin gelmesi ile stüdyolar bazı oyunlarını Xbox One ve PS4 sürümlerinden yeni nesil sürümlerine geliştirme yapıp sunmak istiyor. A Plague Tale: Innocence oyunu da  geliştirme alan oyunlar içerisinde yerini almayı başardı. 1.09 yaması ile birlikte yeni nesil geliştirmesi de geldi. Oyun artık Xbox Series X ve PlayStation 5 konsollarında 4K UHD çözünürlükle oynanabiliyor. Kare hızı da 60 FPS’ye çıkmış durumda. Bunun dışında 3D ses desteği de yeni nesil sürümde yerini alıyor. Xbox Series S konsolunda da kare hızı 60 FPS’ye çıkmış durumda ve konsol, 1080p 60 FPS oyun deneyimini verebiliyor.

Oyun, Xbox Game Pass servisinin kütüphanesinde yer alıyor. Dilerseniz aboneliğiniz ile A Plague Tale: Innocence yeni nesil güncelleştirmesini ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Oyunun  Xbox One sürümüne sahipseniz de ücretsiz geliştirme imkanınız bulunuyor. PlayStation tarafında ise Temmuz 2021 PS Plus oyunlarında sadece PlayStation 5 için sunulan oyunu yeni nesilde aboneliğiniz ile oynayabiliyorsunuz. Ayrıca PlayStation 4 sürümü de ücretsiz yükseltilebiliyor. Son olarak bu güncellemelerin yanında oyun artık Nintendo Switch’te bulut üzerinden oynanabiliyor.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir