Anasayfa > Oyun Haberleri > A Plague Tale Yeni Nesil Konsollara Geliyor

A Plague Tale Yeni Nesil Konsollara Geliyor

Oyuncuları derinden etkileyen ve pek çok ödül kazanmış olan A Plague Tale yeni nesil konsollar için de yolda. Detaylar haberimizde.

Bizleri kara veba salgınının tüm hızıyla devam ettiği iç karartan bir atmosferin tam ortasına atan A Plague Tale  2019 yılının en beğenilen oyunları arasındaydı. Oyuncuların yanı sıra otoriteler ve eleştirmenlerin de olumlu yorumları ile karşılanan yapım Asobo Studio tarafından geliştirilip Focus Home Interactive tarafından yayınlanmıştı. Oyuncuların hiç beklemedikleri bir anda bir sürpriz yaparak ikinci oyunu da E3 esnasında duyuran geliştiriciler A Plague Tale: Requiem ile bizlere bir kez daha etkileyici bir deneyim vadediyorlar. Üstelik oyunla alakalı tek sürpriz bu da değil.  A Plague Tale Twitter hesabından yapılan bir paylaşım ile oyunun yeni nesil konsollar için de yolda olduğu oyuncularla paylaşıldı.

A Plague Tale: Requiem 2022’de Geliyor

2019 yılında PC, Xbox One ve PlayStation 4 için çıkışını gerçekleştirmiş olan yapım 6 Temmuz tarihinde yeni nesil konsollar PlayStation 5 ve Xbox Series X/S üzerinde de yerini alacak. Oyun ayrıca bulut versiyonu ile Nintendo Switch için de çıkış yapacak. Sevilen yapımın Xbox One ve PlayStation 4 versiyonuna sahip olan oyuncular oyunlarını yeni nesle tamamen ücretsiz bir biçimde yükseltebilecekler. Oyun ayrıca yeni nesil konsollarda 4K çözünürlük, 60 FPS ve 3D ses desteğini de beraberinde getirecek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir