Anasayfa > Oyun Haberleri > Activision Blizzard Şirketinin Yeni Başkanı Google’dan Daniel Alegre

Activision Blizzard Şirketinin Yeni Başkanı Google’dan Daniel Alegre

Activision Blizzard, şirket kapsamındaki kişiler konusunda hareketli günler yaşıyor. Eski Google yöneticilerinden Daniel Alegre, şirketin başına getirildi.

Activision Blizzard, Google’ın eski global perakende ve satış müdürü Daniel Alegre’yi operasyon müdürü ve başkan olarak işe aldı. 16 yıl boyunca Google’da çalışmış olan Alegre, Google’ın Latin Amerika ofisinin açılmasında görev alıp birçok farklı şirkette tecrübeleri olan isim.

Daniel Alegre, 7 Nisan tarihinden itibaren şu anki operasyon müdürü Coddy Johnson’ın yerine geçecek. Johnson ise şirkette CEO’ya özel bir danışman olarak çalışmaya devam edecek.

overwatch 2

Blizzard’daki tek değişim bunlar değil son zamanlarda. Overwatch’un başyazarı Michael Chu, paylaştığı bir blog yazısıyla 20 yılını geçirdiği şirketten ayrılıp yeni maceralar aradığını belirtmişti. İlgili haberimize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bu hamlelerin şirkette yarattığı dinamizmle Overwatch 2’nin sağlam bir şekilde gelmesi hedefleniyor olabilir. İş tarafında dönen entrikaları fazla bilmeyecek olsak da biz oyunculara güzel ürünlerle döneceğini umuyoruz bu değişimlerin.

En güncel oyun haberleri için bizleri takipte kalın, herkese iyi oyunlar diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir