Anasayfa > Oyun Haberleri > Activision, Call of Duty: Black Ops Cold War Beta Key Dağıtacak

Activision, Call of Duty: Black Ops Cold War Beta Key Dağıtacak

Activision’ın bilinen oyun serisi, yeni oyununun fragmanıyla adından söz ettirdi. Geçtiğimiz haftalarda çeşitli bulmacalar ve etkinliklerle tüm oyun dünyasının dikkatini kendinde toplayan firma oyunu ön siparişe de açtı. Tabi yeni Call of Duty oyununu erkenden deneyimleyebilmenin tek yolu bu değil. Activision son açıklamasına göre 10 bin adet Call of Duty: Black Ops Cold War Beta Key dağıtacak. Bu keyler oyunun betası çıktığı anda geçerli olacak ve oyunu para vermeden oynama şansını bizlere sunacak.

Fragman incelemesi için tıklamayı unutmayın!

Call of Duty: Black Ops Cold War Beta Key nasıl alınır?

Call of Duty: Black Ops Cold War beta keyleri, "Call of Duty League" etkinliğinde dağıtılacak.
Call of Duty: Black Ops Cold War beta keyleri, “Call of Duty League” etkinliğinde dağıtılacak.

Bu hafta sonu ilk defa “Call of Duty League” adlı bir etkinlik düzenlenecek. 12 takımın yarışacağı ligde Activision 30 Ağustos Pazar günü yayınlarda bedava keyler dağıtmaya başlayacak. Türkiye saatiyle saat 23:00’da gerçekleşecek etkinlik için bir kaç şartı sağlamak gerekiyor.

Öncelikle bir Activision hesabınız olması ve eğer yoksa bu linkten hesabı oluşturmanız bunun ardından da hangi cihazı kullanacağınızı seçmeniz gerekiyor. PSN veya XBOX gibi. Seçeneklerden birini seçtikten sonra (örneğin Playstation için bir beta key kazanmak istiyoruz) site bizi PSN üzerinden giriş yapmaya yönlendirecek. PSN üzerinden girişimizi tamamladıktan sonra Call of Duty League anasayfasına geri dönerek siteye giriş yapabiliriz. Sitede oturum açtıktan sonra site üzerinden izlediğimiz yayınlardan beta key düşürme şansımız olacak.

Adımları Call of Duty’nin kendi sitesinden izlemek için tıklayın.

Call of Duty’nin etkinlikteki promosyonları bununla bitmiyor. 29 Ağustos Cumartesi günü yayınlanacak maçları izlerken Call of Duty Warzone ve Call of Duty Modern Warfare için çeşitli spreyler, skinler ve kostümler düşürebilirsiniz.

Activision Beta’nın ne zaman başlayacağını belirtmedi ancak en erken PS4 üzerinden oynanabileceği düşünülüyor. Bu yüzden eğer bir PS4’ünüz varsa siteye PSN hesabını bağlamanız daha avantajlı olabilir.

Bol şans!

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir