Anasayfa > Oyun Haberleri > Adopt Me Geliştiricileri Yeni Stüdyolarını Kurdu

Adopt Me Geliştiricileri Yeni Stüdyolarını Kurdu

Oyuncu ziyareti sıralamasında 20 milyar gibi bir sayıya ulaşan Adopt Me geliştiricileri yeni stüdyolarını kurarak başarılarını taçlandırdı.

Adopt Me! 20 milyar ziyaretçi sayısına ulaşarak, yapıldığı stüdyonun boyunu aşan bir başarı elde etmişti. Adopt Me! en başarılı oyunları olan Roblox isimli oluşum, isim ve kabuk değiştirdi. Bundan böyle ekip Uplift Games olarak bilinecek. Adopt Me!’nin arkasında bulunan ekip daha önce bir kaç değişik isim denemişti. Team Adopt Me ve Dreamcraft olarak anılan takım sonunda kararlarını verdi. Başarılarının ardından şirketleşmeleri ve daha kurumsal bir yapıya bürünmeleri kaçınılmaz olan grup, Roblox’ta yaptıkları oyunlara da devam edeceklerini açıkladılar. Böylece Uplift Games 40 kişilik ekibiyle heyecan verici yeni oluşumlardan biri olarak radarımıza fena halde takıldı.

PC Otomatik Kapatma İşlemi – Zaman Ayarlı PC Kapatma

Takım yeni stüdyolarında henüz açıklamadıkları uzun vadeli projeleri olduklarını belirtti. Bu projelerin Roblox oyunları mı olacağı yoksa tamamen farklı oyunlar mı olacağı tam olarak bilinmiyor. Ancak stüdyonun en popüler oyunu olan Adopt Me! hayranları rahat bir nefes alabilirler. Stüdyo en popüler oyunları ve en iyi gelir kaynakları olan Adopt Me!’ye destek sağlamaya devam edecekler.

Stüdyonun yeni İş Yürütme Sorumlusu Josh Ling, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Adopt Me geliştiricileri olarak bu işi dört senedir yürütüyoruz. Ancak Uplift Games vizyonumuzu oyun endüstrisine taşımak adına ileriye doğru atılmış kocaman bir adım. Ekibimiz Roblox’tan ve geleneksel bilgisayar oyunu geliştirici dünyasından en iyi insanları bünyesine kattı. Metaevrenler yaratmaya devam etmek konusunda oldukça heyecanlıyız.”

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir