Anasayfa > Oyun Haberleri > Age of Empires 4 Çıkış Tarihi Nihayet Belli Oldu

Age of Empires 4 Çıkış Tarihi Nihayet Belli Oldu

Özellikle de strateji türü severlerin merakla beklediği Age of Empires 4 çıkış tarihi nihayet açıklandı. Detaylar haberimizde.

Takvimler 1997 yılını gösterirken oyun dünyası gerçek zamanlı strateji türünün en başarılı serilerinden biriyle tanıştı. İlk oyunu ile hayatımıza giren ve bir nesle gerçek zamanlı strateji türünü sevdiren seri Age of Empires üçüncü oyunun 2005 yılında çıkışını gerçekleştirmiş olan üçüncü oyununun ardından yeni oyun konusunda derin bir sessizliğe gömülmüştü. Orijinal çıkışını 1999 yılında gerçekleştirmiş olan Age of Empires 2 için çeşitli güncellemeler ve iyileştirmeler ile geçen yılların ardından şimdi ise sırada Age of Empires 4 var.

Yeni Age of Mythology Oyunları Görebiliriz

Age of Empires 4 Çıkış Tarihi

Oyun dünyasının kalbinin attığı E3 etkinliği esnasında yeni bir tanıtım fragmanı eşliğinde Age of Empires 4 için nihayet bir çıkış tarihine de kavuşmuş vaziyetteyiz. Oyun herhangi bir erteleme ile karşılaşmadığı taktirde bu yıl 28 Ekim tarihinde karşımızda olacak. Çıkışını yapar yapmaz Xbox Game Pass sistemine de eklenecek olan Age of Empires 4 sevilen ve serinin yarattığı oyun mekaniklerini modern teknoloji ile birleştirerek karşımıza çıkartacak. Tüm bunların yanı sıra oyun ön siparişe de açılmış vaziyette. Türkçe arayüz ve altyazı desteğine de sahip olacak çıkış yapacak olan Age of Empires 4 özellikle serinin hayranları tarafından uzun zamandır bekleniyordu. Bakalım gerçek zamanlı strateji denildiği zaman bir neslin belki de ilk aklına gelen seri olan Age of Empires‘ın son oyunu da bizlerde aynı etkiyi yaratmayı başarabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir