Anasayfa > Oyun Haberleri > Age of Empires 4 Oynanabilir Hale Gelmiş Durumda

Age of Empires 4 Oynanabilir Hale Gelmiş Durumda

Özellikle strateji türünün hayranları tarafından merakla beklenen Age of Empires 4 oynanabilir duruma gelmiş vaziyette. Detaylar haberimizde.

Oyun dünyasının köklü serilerinden olan Age of Empires ilk oyunu ile karşımıza çıktığında takvimler 1997 yılını gösteriyordu. O tarihten bu yana 3 ana oyunu ve birçok genişleme paketini hayatımıza dahil eden seri karşımıza son olarak Age of Empires III: Definitive Edition ile geride bıraktığımız 2020 yılı içerisinde çıktı. Age of Empires II için yayınlanacak yeni ek paket Lords of the West ise 26 Ocak tarihinde oyuncular ile buluşacak.  Serinin yeni halkası olacak olan yeni ana oyunun duyurusu ise 2017 yılında Gamescom fuarı esnasında yapılmıştı. Oyuncular o tarihten bu yana yeni Age of Empires oyunundan gelecek haberleri bekliyorlar.

Age of Empires IV Oynanabilir

 

Meraklı hayranları mutlu edecek haber World’s Edge Studio‘nun başkanı olan Shannon Loftis‘ten geldi. Loftis paylaştığı bir blog yazısında Age of Empires 4 için büyük ilerleme kaydettiklerini ve oyunun oynanabilir durumda olduğunu ifade etti. Aynı zamanda oyunu her gün oynadıklarını da belirtmiş olan Loftis’in bu paylaşımı oyuncuları biraz kıskandıracak nitelikte. Blog yazısında merakla beklenen oyunun çıkış tarihine dair herhangi bir detay belirtilmemiş olsa da Age of Empires 4‘ün bu yıl içerisinde oyuncuların karşısına çıkmasına neredeyse kesin gözü ile bakılıyor. Gerçek zamanlı strateji türünün en sevilen ve ikonik serilerinden olan Age of Empires bakalım yeni oyunu ile nasıl bir performans sunacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir