Anasayfa > Oyun Haberleri > Şehir Simülasyonu Airborne Kingdom İçin Çıkış Tarihi Açıklandı!

Şehir Simülasyonu Airborne Kingdom İçin Çıkış Tarihi Açıklandı!

Bioshock Infinite’teki gibi havada süzülen bir şehir kurma simülasyonu olan Airborne Kingdom için çıkış tarihi açıklandı.

Oyunun geliştiricisi The Wandering Band, Airborne Kingdom’ın 17 Aralık’ta Windows ve Mac platformlarında çıkışını yapacağını duyurdu. 39 TL’lik fiyatıyla ön siparişe açılan oyunu sadece Epic Games Store’dan satın alabiliyorsunuz.

Bedava Overwatch Dağıtımı Yetkililerce Durduruldu

Şehrinizi kurup kaynaklarınızı dengeli kullanarak geliştirdiğiniz, uçan şehrinizle farklı yerlere gidip keşifler yapabildiğiniz alışılmışın dışına çıkan bu oyunda yerdeki krallıklarla ittifaklar kurup stratejik anlaşmalar yapabiliyorsunuz. Hem yönetim hem de keşif ögelerini kullanan bu oyunda dünyayı adeta bir ütopya haline getirmek için uğraşıyoruz.

“Airborne Kingdom, yönetim ile keşif deneyimlerinin eşsiz bir birleşimini sunar. Çorak topraklar sana nefes aldırmayacak fakat belki de senin çabaların sayesinde dünya eskisi gibi bir ütopya olabilecek. Klanını büyüt, teknolojileri geliştir ve kayıp krallıkları açığa çıkar.”

Epic Games Store’da yukarıdaki açıklamasıyla oyuncuları bekleyen oyun için 39 TL karşılığında ön sipariş verebilirsiniz. Detaylı bilgi ve daha fazla görsel için buradan oyunun Epic’in mağazasındaki sayfasına ulaşabilir, yukarıdaki oynanış videosunu seyredebilirsiniz. İyi oyunlar!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir