Anasayfa > Oyun Haberleri > Alan Wake Remastered Xbox Fiyatına Zam Geldi

Alan Wake Remastered Xbox Fiyatına Zam Geldi

5 Ekim tarihinde bilgisayarlar ve konsollar için çıkış yapacak olan Alan Wake Remastered’a zam geldi. Buna göre Alan Wake Remastered Xbox konsollarına 85 TL’den değil 218,75 TL’den çıkış yapacak.

Geçtiğimiz haftalarda sızıntılarla gündeme gelen Alan Wake Remastered, önümüzdeki ayın başında bizlerle olacak. PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series konsolarına gelecek oyun aynı zamanda da Epic Games Store üzerinden bilgisayarlar için çıkış yapacak. Hal böyle iken oyunun çıkış yapmasına sayılı günler kala Xbox tarafından üzücü bir zam haberi geldi. Gelen zam ile beraber Alan Wake Remastered’ın konsol fiyatı 85 TL’den 218,75 TL’ye yükseldi.

Gelen zam güncellemesiyle beraber oyunun Xbox Store ve PS Store fiyatları da neredeyse eşitlenmiş oldu. Alan Wake Remastered’ın şu anki PS Store ön sipariş fiyatı 219,00 TL. Kimse zammın neden şimdi geldiğini bilmese de, Epic Games’in fiyat farkından rahatsız olan oyuncuları yatıştırmak için böyle bir yol izlemesi oldukça muhtemel gözüküyor. Zamdan önce oyunun iki platformdaki fiyat farkı 134 TL’ydi.

Alan Wake Remastered Xbox

Bu zammın Xbox oyuncularını bir hayli kızdıracağından şüphe yok. Bu durumda oyunun Xbox Store fiyatını PS Store fiyatına çekmektense, PS Store fiyatına bir indirim getirermek iki tarafı da çok daha mutlu edecek bir çözüm olabilirdi. Tabi bu durumda Epic Games’in kazanacağı paranın da azalacağını hesaba katmak gerekiyor.

 

Bununla beraber, konsol tarafındaki fiyat artırımlarını bir kenara bırakırsak, Alan Wake Remastered’ın şu anki Epic Games Store fiyatının 49 TL olduğunu hatırlatmakta da fayda var. Oyunu bilgisayar üzerinden oynamak isteyen bir oyuncu, bir PlayStation veya Xbox oyuncusuna göre çok daha az bir para ödeyecek. Epic’in bu fiyatı güncelleyip güncellemeyeceği ise şimdilik belirsiz. Fakat Xbox zammını örnek alacak olursak, eğer oyunu almak gibi bir planınız varsa belki de biraz daha acele etmek isteyebilirsiniz. Alan Wake Remastered Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC için 5 Ekim’de çıkış yapacak.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir