Anasayfa > Oyun Haberleri > Alba: A Wildlife Adventure 450.000 Fidanın Dikilmesine Yardım Etti

Alba: A Wildlife Adventure 450.000 Fidanın Dikilmesine Yardım Etti

Alba: A Wildlife Adventure oyununun geliştiricileri Ecologi adında bir firma ile beraber her indirme başına bir fidan dikiyor.

Akdeniz’deki bir adanın temizlenmesini sağladığınız küçük ve tatlı bir oyun olan Alba: A Wildlife Adventure geliştiricileri, yeni bir adım atmaya karar verdiler. Ecologi adında çevreci bir firma ile anlaşarak oyunun her indirimi başına bir fidan dikeceklerini açıkladılar. Ulaşmak istedikleri sayı ise 1 milyon fidan.

Xbox Game Pass 18 Milyon Aboneye Ulaştı

1 ay önce çıkmış olan Alba, Steam üzerinde düşük sayıda incelemelere rağmen bir çok insan tarafından alınmış gibi gözüküyor. Yapımcıların Twitter üzerinden yaptıkları açıklama ile şimdiye kadar toplamda 450.000 fidan diktiklerini söylediler. Bu kadar kısa sürede hem kendi isimlerini bu kadar duyurabilmiş olmaları, hem de Ecologi ile yaptıkları anlaşmanın arkasında durmaları gerçekten de insanı mutlu eden bir görüntü.

alba a wildlife adventure

Bu anlaşma Madagaskar, Mozambik ve Nikaragua ülkelerinde bulunan ormanları yeniden canlandırma projelerine katkıda bulunacak. 1 ay içerisinde başarmış oldukları bu sayı hem takdir edilmesi hem de örnek alınması gereken bir başarı. Hepsinin üstüne Alba kendi başına da başarılı bir oyun. Sanat stili ve rahatlatıcı havasıyla stres atmak için bilgisayarınızda durabilecek tatlı bir seçenek. 27 TL’lik fiyatıyla da ülkemizde alınabilir oyunlar fiyat aralığında bulunuyor. Bu oyunu oynarken aklınızın bir köşesinde küçük de olsa bu projede yer aldığınızı hatırlamak da gerçekten güzel bir his.

Bu türden yardımların oyun dünyasında da yapıldığını görmek, oyun sektörünün aslında ne kadar büyük bir ses getirebildiğini bize hatırlatıyor. Böyle bağış ve kampanyaları başka oyunlarda ve yapımcılarda da görmeyi diliyor ve ustwo games’in bu başarısını tebrik ediyoruz.

Hakkında Sedat Erbey Helvacı

Lovecraftian olan her şeyin hastası. Savebutonu sitesinde kendi çapında yazılar yazıyor, Boğaziçi Üniversitesi'nde İngilizce Öğretmenliği okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir