Anasayfa > Oyun Haberleri > Xbox Game Pass 18 Milyon Aboneye Ulaştı

Xbox Game Pass 18 Milyon Aboneye Ulaştı

Microsoft’un Xbox kanadını güçlendirmek için yaptığı çalışmalar boşa gitmemiş gözüküyor. Şirketin yaptığı açıklamaya göre Xbox Game Pass, 18 milyon aboneye ulaştı

Microsoft uzunca bir süredir Game Pass’ini geliştirmek ve daha fazla oyuncuya ulaşmak için çabalıyordu. Gelen haberlere bakılırsa teknoloji devi için işler güzel gidiyor. Microsoft yaptığı açıklamada Xbox Game Pass’in aylık kullanıcı sayısının 18 milyona ulaştığını duyurdu. Böylece şirket, Eylül 2020’den bu yana abone sayısını 3 milyon artırmış oldu. Yapılan bir önceki bilgilendirmede Game Pass’in abone sayısı 15 milyon seviyelerindeydi.

Xbox Series S Alınır Mı? Avantajları, Dezavantajları Nelerdir?

Microsoft sürekli yeni stüdyolar satın alarak ve yeni oyunlar getirerek Game Pass’ini güçlü tutmaya devam ediyor. Xbox Game Pass 18 milyon kullanıcıya ulaşarak bunu bir kez daha gözler önüne serdi. Nisan 2020’de 10 milyon olan abone sayısı Eylül 2020’de 15 milyona, 2021 Ocak itibariyle de 18 milyona yükseldi. Böylece Xbox, 2020 Nisan’dan bu yana daha bir sene dolmadan abone sayısını %80 artırarak 18 milyona çıkardı.

Xbox Game Pass

Microsoft şu sıralar pek sesini çıkarmasa bile herkes Game Pass’e eklenecek yeni oyunların yolunu gözlemeye devam ediyor. Gelen son duyurularda 2019’un sevilen oyunlarından Control’ün de Game Pass’e ekleneceği duyurulmuştu.

Control Xbox Game Pass PC Servisine Ekleniyor!

Bunların yanı sıra şu sıralar yapım aşamasında olan The Elder Scrolls 6, Starfield gibi oyunlar ve Bethesda tarafından geliştirilen yapımların varlığı da oyuncuları bir hayli heyecanlandırıyor. Ayrıca EA Play’in de bu geniş kütüphaneye eklenmiş olması Xbox Game Pass’i oyuncuların gözünde bir hayli çekici hale getiriyor.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir