Anasayfa > Oyun Haberleri > Control Xbox Game Pass PC Servisine Ekleniyor!

Control Xbox Game Pass PC Servisine Ekleniyor!

İnovatif oynanışıyla oldukça sevilen oyun Control, Xbox Game Pass PC servisine ekleniyor. Oyun geçtiğimiz haftalarda XGP Ultimate’e eklenmişti.

Çıkışını yapmasının ardından yenilikçi oynanış mekanikleriyle öne çıkan Control, oynayanlar tarafından iyi notlar almıştı. Metacritic puanı 85 olan oyuna IGN gibi otoriteler de olumlu eleştirilerle yaklaşmıştı.

Geçtiğimiz haftalarda bilmecemsi bir gönderinin ardından Xbox Game Pass Ultimate’e ekleneceği açıklanan oyun, 3 Aralık tarihinde Game Pass kullanıcılarıyla buluşmuştu. PC için Xbox Game Pass kullanıcıları bu haberden dolayı doğal olarak hayal kırıklığına uğrasa da Xbox’tan yeni bir açıklama geldi. Control, dört gün sonra PC için Xbox Game Pass’e ekleniyor. Remedy Entertainment’ın şaheserine 21 Aralık tarihinden itibaren Xbox Game Pass PC servisinden erişebileceksiniz.

Control Xbox Game Pass PC Yolcusu

Xbox, aşağıdaki paylaşımla birlikte Control’ün PC için Game Pass’e ekleneceğini duyurdu. Xbox’ın sosyal medya yöneticileri her hesapta olduğu gibi burada da nüktedanlıklarından ödün vermedi.

“Control’de kontrol edebileceğiniz şeyler: aşağıdaki gibi

Kontrol edemeyeceğiniz şeyler: dört gün içinde oyun açılana kadar yaşayacağınız heyecan”

Control’ün Ultimate Edition versiyonunun değil, ana versiyonunun PC için Xbox Game Pass servisine eklenmesi bekleniyor. Oyunu Xbox Game Pass aracılığıyla oynayacak mısınız, Control hakkındaki fikirleriniz neler?

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir