Anasayfa > Oyun Haberleri > Control Xbox Game Pass Yolcusu Olabilir

Control Xbox Game Pass Yolcusu Olabilir

Remedy Entertainment imzalı hikaye odaklı TPS oyunu Control Xbox Game Pass yolcusu gibi görünüyor. Gelişme hakkında detaylar haberimizde.

Her geçen gün büyümeye devam eden Xbox Game Pass bu kez yine oyuncuları sevindirecek bir haberle gündemde. Geçtiğimiz senenin fazlasıyla ses getiren yapımlarından olan Control, çok yakında Xbox Game Pass’teki yerini alacak gibi görünüyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da son paylaşılan mail ile Control’e büyük göndermeler yapılıyor.

“Açıkçası Meliisa’ınn bahsettiği gif ya da uğursuz kırmızı ışık hakkında hiç bir fikrimiz yok”

Mailde ise özetle Xbox Game Pass’in hızla büyümeye devam ettiği, aralık ayında EA Play’in PC’ye geleceği gibi konulara değiniliyor.

“Ancak yapacaklarımız bunlarla sınırlı olmayacak, hayranların uzun süredir bahsettiği “Gizli Bilgi” de çok yakında Game Pass’teki yerini alıyor. Bu yüzden sana o uğursuz kırmızı ışık gifini yolladım”.

Açıklamaları yukarıdaki şekilde özetlemek mümkün. Henüz resmi olarak onaylanmasa da pek çok oyuncu gelmekte olan oyunun Control olduğuna emin. Özellikle oyunun kapağında da bariz şekilde görünen, oyun içi görsel tasarımlarda da sıklıkla kullanılan kırmızı renk bunu fazlasıyla doğrular cinste. Control ve Xbox Game Pass hakkında yeni bilgiler ortaya çıktıkça sizlere aktarıyor olacağız. Bu süreçte bizi takip etmeye devam edebilirsiniz.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir