Anasayfa > Oyun Haberleri > Alien Filminden Karakterler Fortnite’a Geldi

Alien Filminden Karakterler Fortnite’a Geldi

Dünyanın en ünlü film serilerinden biri olan Alien serisinden Xenomorph ve Ripley Fortnite evrenine katıldı.

Alien Fortnite

Ridley Scott‘ın yönetmenliğini yaptığı ve 1979‘da çıkış yapan Alien, dünyanın en ünlü film serilerinden biri olma özelliğini taşıyor. Bunun yanında popüler kültüre Xenomorph gibi önemli bir karakteri de kazandıran serinin en son filmi 2017‘de çıkış yapmıştı. Ayrıca serinin ilk filmi tüm zamanların en iyi bilim kurgu filmlerinden biri olarak da gösteriliyor.

Fortnite 2. Bölüm 5. Sezon çeşitli kelle avcısı karakterleri konu alıyor. Bu yüzden sezon boyunca Star Wars’tan Mandalorian ve Predator film serisinden Predator gibi karakterler oyuna eklenmişti. Geçtiğimiz günlerde ise oyun dünyasının en popüler battle royale oyunlarından biri olan Fortnite, bünyesine Alien serisinden iki karakteri kattı.

Yukarıdaki duyuru videosundan da izleyebileceğiniz gibi ünlü film serisinin baş düşmanı uzaylı Xenomorph ve filmde Sigourney Weaver‘ın canlandırdığı ana karakter Ripley oyuna eklendi. Xenomorph’un oyuna eklenmesi Fortnite’ın bu sezon işlediği avcı temasına da uyum sağlamış oldu. Aynı zamanda daha önceden getirilen Predator karakteriyle de kombinlenmesi eğlenceli bir kıyafet oldu. İki karakter 2006 yılında Alien vs Predator filminde karşı karşıya gelmişti.

Xenomorph kostümü yanında özel kuyruk eklentisi ve animasyonu ile birlikte geliyor. Kostümler ayrı ayrı 1500 V-Papel olsa da tüm paketi sadece 2200 V-Papele alıp iki karaktere de sahip olabiliyorsunuz.

Fortnite 2. Bölüm 5. Sezon 16 Mart‘ta sona eriyor. Sezon bitene kadar gelecek diğer karakterleri hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir