Anasayfa > Sanat Haberleri > FX Duyurdu: Alien Dizisi Geliyor

FX Duyurdu: Alien Dizisi Geliyor

Alien hayranlarına müjdeli haber! Sevilen bilim kurgu serisinin dizisi çekiliyor. Yapımcı firma FX, Alien dizisi için çalışmalara başladı.

Alien dizisi

Alien, beyaz perdede gözüktüğü ilk günden bu yana kendisine oldukça büyük bir hayran kitlesi kazandı. 1979’da vizyona giren ilk Alien filmi izleyicilerden büyük beğeni topladı. Aynı evrende geçen ikinci film olan Aliens da en az ilk film kadar sevildi ve izlendi. Sonrasında çıkan filmler ise ilk filmler kadar beğeni toplayamasalar da, Alien evreninin canlı kalmasına ve günümüze kadar gelmesine katkı sağladı. Alien: Isolation ve Alien vs. Predator gibi başarılı oyunlar da evrenin genişlemesine ve serinin farklı yönlere kaymasına katkıda bulundu. Fakat 2017’de çıkan son filmden bu yana Alien serisiyle alakalı pek fazla şey göremedik. Ta ki bu haftaya kadar. Gelen haberlere göre FX, Alien dizisi için hazırlıklara başladı.

Nomadland Filminin Yeni Fragmanı Yayınlandı

Duyuru bizzat FX stüdyo başkanı tarafından, Disney Investor Day etkinliğinde yapıldı. Dizinin senarist ve yönetmen koltuğunda Noah Hawley oturacak. Hawley daha önce Emmy ödüllü televizyon serisi Fargo’nun da yaratıcılığını üstlenmiş ve oldukça başarılı bir işe imza atmıştı. Bunun yanı sıra serinin hayranlarını oldukça sevindirecek bir haber daha paylaşıldı. İlk Alien filminin yönetmenliği yapmış olan Ridley Scott, yeni Alien dizisinde görev alacak. Sscott, dizinin yönetici yapımcı koltuğunda oturacak. Dizinin çıkış tarihiyse şu anlık belirsiz.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir