Anasayfa > Sanat Haberleri > Amazon’un Fallout Dizisinden İlk Görsel Geldi

Amazon’un Fallout Dizisinden İlk Görsel Geldi

Yapımcılığını Amazon’un üstlendiği Fallout dizisi ilk görseli ile karşımıza çıktı. Serinin 25.yılına özel diziden görüntü yayımlandı.

Oyun dünyasının klasikleri dizi formatı ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Son zamanlarda bir çok oyun uyarlaması televizyona aktarılıyor. Netflix, HBO Max ve Amazon gibi yayın platformları bu projeler için büyük bir mücadele halinde. Bu projelerden birisi de hala yapım sürecinde olan Fallout dizisi oldu. Amazon’un yapımcılığını üstlendiği Fallout dizisinden ilk görsel Prime Video resmi Twitter hesabı üzerinde yayımlandı.

25.yılını kutlayan RPG serisi dizi uyarlaması ile sevenlerini heyecanlandırdı. Bir yandan The Last of Us dizisi için geri sayımda olan oyuncular ise Prime Video’nun Fallout uyarlamasında nasıl bir iş çıkaracağını bekliyor.

2022 Ekim ayı ile beraber Fallout serisi 25. yaşına bastı. Amazon da bu özel aya hitaben bir sürpriz yaparak ilk defa diziden bir görüntü paylaştı. “Tebrikler, 25. yaş günün kutlu olsun! Bu vesileyle özel bir şey yaptık” ifadelerinin yer aldığı paylaşım kısa sürede binlerce etkileşim aldı. Bu sayede oyuncular da yapımı süren diziden ilk resmi materyali görmüş oldu. Geçtiğimiz aylarda dizinin setinden kısa videolar sızdırılmıştı.

Yapılan paylaşımda üstünde 33 numaralı forma taşıyan üç kişinin kapıdaki dördüncü bir kişiye doğru baktığını görüyoruz. Paylaşılan görüntü dizinin içeriği hakkında bize herhangi bir bilgi vermiyor. Vault 33’ün kapısını gösteren görselde kapının hemen önünde yatan biri görülüyor. Bu karakterin de sadece ayakları görülebiliyor.

Fallout dizisi gelen görsel ise serinin hayranlarını heyecanlandıran tek haber değil. Geçtiğimiz günlerde Fallout 4’ün ücretsiz bir yeni nesil güncellemesi alacağı duyuruldu. Bununla beraber Fallout 3: Game of the Year Edition da Epic Games üzerinde kısa süreliğine ücretsiz oldu. İlerleyen süreçte Fallout: New Vegas ‘ın Amazon Prime Gaming kapsamında bedava olarak sunulacağı söylentileri yer aldı.

Popüler video oyunlarının dizileştirilmesi günümüzde oldukça popüler hale geldi. Özellikle Sony’nin kendi markalarını dizi ve film yapmak istemesiyle başlayan dalga büyük bir furyaya dönüştü. God of War’dan The Last of Us’a, Horizon Zero Dawn’dan Fallout’a kadar birçok oyun serisi dizi formatına uyarlanıyor. Bu projelerin arkasında ise Amazon Prime, HBO Max ve Netflix gibi dev yayın platformları var.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir