Anasayfa > Sanat Haberleri > Hawkeye Karakterine Hayat Veren Jeremy Renner Kaza Geçirdi

Hawkeye Karakterine Hayat Veren Jeremy Renner Kaza Geçirdi

Hawkeye karakterine hayat veren Jeremy Renner kaza geçirdi. Ünlü aktörün durumunun şu an için kritik ama stabil olduğu biliniyor.

Amerika’nın ünlü dergilerinden Variety’nin resmi Twitter adresinden sabah saatlerinde, “Jeremy Renner kaza geçirdi ve durumu kritik” şeklinde bir haber yayımlandı. Marvel’ın Hawkeye’ı olarak bilinen ünlü aktör şu sıralarda yaşam mücadelesi veriyor. Kazanın hemen ardından film ve dizi camiasından çoğu kişi kaza geçiren meslektaşı ve arkadaşı için sosyal medya hesaplarından geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Görevimiz Tehlike serisiyle birlikte tanınırlığını arttıran Jeremy Renner, Yenilmezler serisi ile ekranların sevilen yüzü olmayı başarmıştı. Yenilmezler serisinde başarılı bir şekilde canlandırdığı Hawkeye karakteri ile ekranlarda kalıcı olacağını göstermişti. Başarılı aktör, ilk bölümü 2021 yılında yayımlanan ve Hawkeye karakterinin hayatını anlatan dizide, tekrardan aynı karakteri canlandırmaktadır.

Kazadan sonra herhangi bir geçmiş olsun dileği paylaşmayan Marvel Studios ise hayran kitlesi tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Seyircilere göre Marvel için emek veren bir karakter bu denli önemli bir durumdayken şirketin herhangi bir hareketlilik göstermemesi çok yanlış bir hareket olarak nitelendiriliyor. Sinema sektörünün yanı sıra oyun sektörüne de atılan Marvel gibi büyük bir yapımcı şirketin ise böyle bir durumda sessiz kalmayacağı, sadece durumun netleşmesini ve yanlış bir bilgi vermemek için beklediği iddia ediliyor.

Örümcek Adam video oyun serisi ile oyun sektöründe de boy gösteren Marvel, oyuncuların Örümcek Adam’ı beğenmesinden sonra tekrar sevilen bir oyun çıkarmaya karar verip 14 Ağustos 2020 yılında Marvel’s Avengers’ı piyasaya sürmüştü.

Marvel’s Avengers Xbox Game Pass Servisine Ekleniyor

Ünlü Hollywood yıldızının Marvel’dan önce The Town ve The Hurt Locker filmleriyle iki kez En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ına aday olmasına rağmen günümüzde Marvel ile tanınmasının rol aldığı filmlerin hitap ettiği kitleye bağlı olduğu düşünülüyor. Ünlü aktörün daha önce gerek sosyal medya hesaplarından gerek verdiği röportajlardan bildiğimiz üzere kendisi kış tatillerini seven bir oyuncu.

Ünlü oyuncunun en son yayımlanan yapımı Hawkeye, 2021 Aralık ayında piyasaya sürülmüştü. O günden beri dizinin önümüzdeki sezonuna çalışan ve aynı zamanda tatil yaptığı bilinen Jeremy Renner’ın tatil yaparken kaza geçirdiği ve helikopter ambulans ile hastaneye kaldırıldığı biliniyor.

Hakkında Barkın Cinel

Yaylaların adamı. 20 yıllık Trabzon geçmişi var. 2 bardak çayla sohbet kuramayacağı insan yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir