Anasayfa > Sanat Haberleri > The Witcher: Blood Origin İçin Yeni Bir Fragman Yayımlandı

The Witcher: Blood Origin İçin Yeni Bir Fragman Yayımlandı

The Witcher: Blood Origin için yeni bir fragman yayımlandı. The Witcher dizisindeki olaylardan 1200 yıl öncesini konu alan dizi 25 Aralık’ta Netflix’te yerini alacak.

Michelle Yeoh’un merkezinde olduğu The Witcher: Blood Origin için bir dakikalık yeni bir fragman yayımlandı. Dizinin aksiyon sahnelerine yer veren fragmanda The Witcher evreni için kritik önem taşıyan olaylardan sahneler yer alıyor. Kürelerin Birleşmesi adındaki olayı konu alacak olan The Witcher: Blood Origin için yayımlanan fragmanı aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Yeoh’un Scian karakterine ise daha önce Vikings ve Game of Thrones dizilerinden tanıdığımız Laurence O’Fuarain eşlik edecek. O’Fuarain canlandırdığı Fjall ve Sophia Brown’ın hayat verdiği Elle de Blood Origin’in resmedeceği öyküde rol oynayacak.

Dört bölümlük dizinin kadrosunda Jacol Collins-Levy, Jodie Turner-Smith, Mirren Mack, Lenny Henry ve Huw Novelli de yer alıyor. 25 Aralık’ta yayımlanacak dört bölümlük dizi ilk Witcher’ın yaratılış hikayesini de konu alacak.

The Witcher: Blood Origin, The Witcher öykülerinin geçtiği Kıta (The Continent) diyarında yeni bir çağı başlatan Kürelerin Birleşmesi olayını merkeze alıyor. Bu kozmik olaydan sonra elflerin, insanların ve canavarların yaşadığı boyutlar tek bir dünyada birleşiyor. Diyarda kaosa sebep olan birleşmenin onlarca sonuçlarından biri de biyolojik olarak geliştirilmiş olan Witcher’ların üretilmesine neden oluyor.

The Witcher Dizisinin Başrolü Henry Cavill Diziden Ayrılıyor

Heyecanla beklenen yeni diziyle beraber The Witcher evrenine dair en çok merak edilen olaylardan biri de gözler önüne serilecek. Biyolojik olarak geliştirilmiş canavar avcılarının ilk örneği dört bölümlük dizide karşımıza çıkacak.

Dizinin yapımcı koltuğunda ise Lauren Schmidt Hissrich ve Declan de Barra yer alıyor. Dizinin yapım sürecinde The Witcher kitaplarının yazarı Andrzej Sapkowski’nin danışmanlık sunduğunu belirtmekte fayda var. Diğer yandan üçüncü sezonu ile karşımıza çıkmaya hazırlanan Netflix The Witcher dizisi ise başrolü Henry Cavill’e veda edecek. Dizinin dördüncü sezonunda Geralt of Rivia rolünü Liam Hemsworth üstlenecek.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir