Anasayfa > Sanat Haberleri > The Last of Us Dizisi Çıkış Tarihi Belli Oldu

The Last of Us Dizisi Çıkış Tarihi Belli Oldu

Heyecanla beklenen The Last of Us dizisi çıkış tarihi belli oldu. HBO Max uygulamasında yapılan erken listeleme sonucunda dizinin çıkış tarihi açıklandı.

HBO imzalı The Last of Us dizisi çıkış tarihi resmi duyurudan daha önce ortaya çıkı. HBO Max uygulamasında yer alan erken listeleme dizinin yayın tarihini erkenden açığa çıkardı. İlk The Last of Us oyununu ekrana taşıyacak olan uyarlama 15 Ocak 2023’te platformda yerini alacak. Çıkış tarihi için planlanan resmi duyuru ise bu hafta içerisinde yayımlanacak.

The Last of Us dizisi kadrosunda The Mandalorian’daki performansıyla izleyicilerin beğenisini toplayan Pedro Pascal yer alıyor. Joel Miller karakterine hayat veren Pedro Pascal’e Game of Thrones’da tanıdığımız Bella Ramsey eşlik edecek. Lyanna Mormont performansıyla akılda kalıcı bir iş ortaya koyan Bella Ramsey bu kez Ellie Williams olarak karşımıza çıkacak.

HBO imzalı adaptasyonun fragman videosu geçtiğimiz hafta yayımlandı. Dizinin kaynak materyale sadık kalacağını işaret eden fragman videosunu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

https://youtu.be/rBRRDpQ0yc0

Yayın tarihi bir hata sonucu ortaya çıksa da resmi kaynaklardan doğrulama geldi. HBO Max uygulamasında listelenen çıkış tarihinin doğru olduğunun altı çizildi. VGC’ye verilen doğrulamada dizi için resmi bir duyurunun ilerleyen günlerde yayımlanacağı da ifade edildi. Diğer yandan The Last of Us dizisinin Türkiye gibi HBO Max’in hizmet alanının dışında kalan ülkelerde resmi olarak yayımlanmayacağını belirtelim.

Geçtiğimiz süreçte merakla beklenen uyarlamaya dair ilginç bilgiler ortaya çıktı. Ellie karakterine hayat veren Bella Ramsey dizi yapımcılarından aldığı ilginç tavsiyeyi paylaştı. Ramsey, Ellie rolü için hazırlanırken dizi yetkililerin kendisine oyunu oynamamasını önerdiğini dile getirdi.

The Witcher Dizisinin Başrolü Henry Cavill Diziden Ayrılıyor

Kadrosunda Nico Parker, Gabriel Luna ve Tandie Newton gibi isimlere de yer veren dizi ilk oyunda gördüğümüz hikayeyi ekranlara taşıyacak. Oyunun hikayesinde hem oyuncuları hem de seriye yabancı olanları şaşırtacak değişiklikler yer aldığı belirtildi. Dizinin yapımcı koltuğunda ise daha önce Chernobyl dizisinde mesai harcayan Craig Mazin oturuyor. Mazin dizideki değişikliklerin köklü olmadığını ve oyunun hikayesini daha zengin hale getireceğini ifade etti.

The Last of Us HBO Max platformunda 15 Ocak itibarıyla yayımlanacak. Dizinin ilk sezonundaki bölümler bir hafta arayla platformda yerini alacak.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir