Anasayfa > Sanat Haberleri > The Witcher Dizisinin Başrolü Henry Cavill Diziden Ayrılıyor

The Witcher Dizisinin Başrolü Henry Cavill Diziden Ayrılıyor

Netflix yapımı The Witcher dizisinin başrol oyuncusu Henry Cavill diziden ayrılıyor. Geralt’a hayat verecek yeni isim belli oldu.

Netflix’in oyunculardan karışık incelemeler alan The Witcher dizisinin başrolü değişiyor. Diziyi sevenlerinin hayal kırıklığı ile karşıladığı duyuruda Henry Cavill’in 4.sezonda diziden ayrılacağı açıklandı. Geralt of Rivia performansı ile beğenileri toplayan aktör diziden ayrılacağını resmi Instagram hesabından duyurdu.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Henry Cavill (@henrycavill)’in paylaştığı bir gönderi

Geçtiğimiz üç sezonda The Witcher Geralt karakterine can veren Henry Cavill, kendisinden sonra karakteri canlandıracak meslektaşına şans diledi. The Witcher dizisinin yeni başrolü ise Liam Hemsworth olacak.

“Geralt of Rivia olarak yolculuğum canavarlar ve maceralar ile doluydu. Fakat kılıçlarımı ve madalyonumu dördüncü sezonda bırakıyor olacağım. Yerime, pek harika Bay Liam Hemsworth geçecek ve Ak Kurt’a can verecek.” 

Açlık Oyunları filmlerinde Gale Hawthorne olarak tanıdığımız Liam Hemsworth The Witcher 4.sezonda Geralt rolüne bürünecek. The Avengers filmlerinde Thor’u canlandıran Chris Hemsworth ile kardeş olduklarını belirtelim.

Avusturalyalı aktör başrol görevini üstleneceğine dair açıklamalarda bulundu.

“The Witcher hayranı olarak Geralt of Rivia’yı canlandıracağım için çok mutluyum. Henry Cavill ortaya inanılmaz bir Geralt performansı koydu. Dizginleri bana verdiği ve serüveninin bir sonraki parçasında Ak Kurt’un kılıçlarını bana uzattığı için onur duyuyorum.”

Henry Cavill’in Geralt performansı The Witcher serisinin kitaplarını ve oyunlarını sevenlerden geçer not aldı. Geralt’ın kayıtsız tavrını başarılı bir şekilde yansıtan aktör Netflix’ten gelen karar doğrultusunda dördüncü sezonda diziye veda edecek. 39 yaşındaki oyuncu Superman’a hayat vermeye devam edeceğini açıkladı.

CDPR, Yeni Bir Witcher Üçlemesi Planlıyor

The Witcher dizisi 3.sezon 2023 yılında çıkış yapacak. Dizinin üçüncü sezonundan önce The Witcher: Blood Origin spin-off dizisi 25 Aralık 2022’de Netflix’te yerini alacak. Dizide izlediğimiz olaylardan çok daha öncesini konu alan spin-off ilk Witcher’ın nasıl yaratıldığını gözler önüne serecek.

Hakkında Mert Asan

Pek başarılı olmasa da İngilizce öğretmeni olmaya çalışıyor. Marmara Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği okuyor. Oyun, dizi, anime her türlüsüyle ilgileniyor. Her fırsatta Steins;Gate övüp insanlara izlemeleri için baskı yapıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir