Anasayfa > Sanat Haberleri > The Witcher: Blood Origin Dizisinin Başrolü Jodie Turner-Smith Oldu

The Witcher: Blood Origin Dizisinin Başrolü Jodie Turner-Smith Oldu

The Witcher dizisinden 1.200 yıl önce geçen bir hikâyeyi anlatacak altı bölümlük The Witcher: Blood Origin dizisinin başrolü Jodie Turner-Smith oldu.

Netflix’in The Witcher dizisinin büyük bir başarıya ulaşmasının ardından The Witcher evreninin kökenini inceleyecek olan bir dizi daha duyurulmuştu. The Witcher dizisinin yapımcısı Lauren Hissrich, duyurulan yeni The Witcher: Blood Origin dizisinin de yöneticileri arasında. The Witcher kitaplarını yazan Sapkowski ise danışmanlık yapmaya devam edecek. Evrenin kökenini inceleyecek, ilk The Witcher dizisinin 1.200 yıl öncesinde geçecek olan mini dizinin başrolünde Jodie Turner-Smith oynayacak.

The Witcher Dizisindeki Kadim Lisan

Turner-Smith; Nightflyers, Queen & Slim, The Last Ship gibi eserlerde yer almış bir İngiliz model. The Witcher evreninin kökenini inceleyecek olan bu yeni dizide nasıl bir performans göstereceğini hep beraber göreceğiz.

İlginizi Çekebilir: Jason Momoa Witcher Prequel’ında Boy Gösterebilir

The Witcher: Blood Origin Dizisinin Başrolü Jodie Turner-Smith

jodie turner smith
Jodie Turner-Smith

Dizinin ana karakteri adlı Éile adlı, “bir Tanrıçanın yüce sesine sahip olan elit bir savaşçı” olacak. Dizinin başında kraliçenin koruması olup sonrasında “göçebe bir müzisyen olup kalbini dinlemek” için klanından ayrılan, ama savaşçı ruhunun kendisini hiçbir zaman bırakmadığı bir karakterin hikâyesini izleyeceğiz.

The Witcher: Blood Origin Hakkında

Altı bölümlük bir dizi olan Blood Origin, orijinal The Witcher dizisinden 1200 yıl önce yer alacak ve ilk Witcher’ın köklerini, The Witcher evrenindeki en önemli olaylardan biri olan “Kürelerin Birleşimi”ni anlatacak. Canavarları, insanları, elfleri tek dünyada birleştiren bu olay The Witcher evreninin hikâye temelini oluşturmakta.

The Witcher: Blood Origin Duyuruldu!

Dizinin yapımcısı Declan de Barra, Blood Origin için aşağıdaki ifadeleri kullandı.

“Blood Origin, Elf medeniyetinin çöküşünden önceki hikâyesini anlatacak, ve en önemlisi de ilk Witcher’ın unutulmuş hikâyesini gözler önüne serecek.”

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir