Anasayfa > Sanat Haberleri > The Witcher: Blood Origin Dizisi Duyuruldu: Witcher’a Spinoff Geliyor!

The Witcher: Blood Origin Dizisi Duyuruldu: Witcher’a Spinoff Geliyor!

Netflix, The Witcher dizisindeki olaylardan 1200 yıl öncesini anlatacak olan spinoff The Witcher: Blood Origin dizisini duyurdu.

The Witcher dizisi, beklentilerin çok daha üzerinde bir performansla Witcher evreninin hayranlarının dikkatini toplamıştı. Netflix tarafından yapılan ve devamı da gelecek olan başarılı yapım için bir spinoff dizisi duyuruldu.

Altı bölümlük bir dizi olan Blood Origin, orijinal The Witcher dizisinden 1200 yıl önce yer alacak ve ilk Witcher’ın köklerini, The Witcher evrenindeki en önemli olaylardan biri olan “Kürelerin Birleşimi”ni anlatacak. Canavarları, insanları, elfleri tek dünyada birleştiren bu olay The Witcher evreninin hikâye temelini oluşturmakta.

The Witcher 2. sezon

Birleşik Krallık’ta çekilecek olan dizinin çıkış tarihi veya oyuncu kadrosu hakkında henüz bir bilgiye sahip olmasak da yapımcılar arasında tanıdık yüzler bulunmakta. Declan de Barra yürütücü yapımcı ve yönetici olarak görev yapacakken orijinal dizinin yapımcısı Lauren Schmidt Hissrich de yürütücü yapımcılar arasında yer alacak. Kitapların yazarı olan Andrzej Sapkowski de yaratıcı danışmanlık görevini üstlenecek.

İlginizi Çekebilir: Henry Cavill, The Witcher Performansı Hakkında Konuştu

The Witcher: Blood Origin Yapımcılarından Açıklamalar

Dizinin yaratıcısı Declan de Barra: “Blood Origin, Elf medeniyetinin çöküşünden önceki hikâyesini anlatacak, ve en önemlisi de ilk Witcher’ın unutulmuş hikâyesini gözler önüne serecek.”

Orijinal dizinin yapımcısı Lauren Schmidt Hissrich: “Declan ve Netflix ekibiyle Blood Origin için iş birliği yapmayı iple çekiyorum. Andrzej Sapkowski tarafından yaratılan The Witcher evrenini keşfedip genişletmek ilgi çekici bir iş, ve hayranlara bu büyülü, mitolojik dünyamızı daha da zenginleştirecek yeni orijinal hikâyemizi ve yeni karakterleri göstermeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Kitapların yazarı Andrzej Sapkowski: “Witcher dünyasının başlangıçta planladığım gibi genişlemesi çok heyecan verici. Umarım bu daha çok hayranı kitaplarımın dünyasına çeker.”

“Rivialı Geralt’tan 1200 sene önce, insanların, elflerin ve canavarların dünyalarının birleştiği, ilk Witcher’ın var olduğu zaman.

Declan de Barra ve Lauren Schmidt Hissrich’ten altı bölümlük The Witcher spin-off dizisi The Witcher: Blood Origin’i duyuruyoruz.”

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

12 Yorumlar

  1. Ya gerçekten harika olay, izleyecek doğru düzgün bir şey kalmadı boşu boşuna para veriyorduk Netflix için.

  2. sapkowskinin çağırılması iyi olmuş ağlıyo sonra oyunlar diziler canon değil diye 😀

  3. 1200 yıl önce geçiyorsa elder speech konuşuluyor olması lazım, david peterson’la tekrar çalışacaklar mı acaba

    • güzel noktaya değinmişsin ama dizinin çok büyük bir kısmında konuşulur böyle bir durumda, insanlar ingilizce izleyemez. o yüzden pek sanmıyorum ama belli olmaz tabii

  4. Netflikşe engel gelmeden izleyeceklerim listesine ekleyeyim ne olacağı belli olmuyor

  5. Witcher evreninin temelini öğrenecek olmak gerçekten aşırı heyecan verici. Umarım iyi yaparlar yea!

  6. Gel rüyama da gir wiçır…

  7. sapkowski’nin çağırılması cidden heyecan verici çünkü bu sürekli oyunları, diziyi gömen bir adam. böyle temel bi hikâyede görev alacak olması isabetli, umarım beklendiği gibi bir yapım çıkar

  8. çok garip geliyo geralt’sız witcher mı olur abi o yoksa ben de yokum

  9. Netflix yararlanmadan izlemek nasip olur umarım. Güzel iş olacak gibi

  10. Ben daha çok Geralt istiyordum ama bu da iş görür herhalde

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir