Anasayfa > Sanat Haberleri > Henry Cavill The Witcher Performansı Hakkında Konuştu

Henry Cavill The Witcher Performansı Hakkında Konuştu

Dizinin başrollüğünü üstlenen Henry Cavill, The Witcher performansı hakkında konuştu. Aktör, Geralt of Rivia performansı üzerine yoğun eleştiri aldı. Eleştirilerin ortak paydası olan Geralt of Rivia performansı medyada olumsuz eleştiri yağmuruna tutulurken; dizinin izleyici kitlesi aktörün performansına yüksek puan verdi. 

Henry Cavill The Witcher

Günümüz sektörünün eleştirel devlerinden gelen bu puanlara karşın Henry Cavill konu hakkında bir demeç verdi. 

“Bence önemli olan bu sorunu görebilmek, anlamak ve bana sağlanan imkân dahilinde kendimi nasıl daha da geliştirebileceğimi kavramak. Aynı zamanda da insanları bu karakteri gerçekten anladığım ve an az onlar kadar sevdiğim konusunda rahatlatmak istiyorum.”

The Witcher 3: Wild Hunt oyununda Doug Cockle tarafından seslendirilen Geralt of Rivia karakteri oyuncular tarafından benimsendi ve dizi uyarlamasındaki benzer tasvir dikkatlerden kaçmadı.

Dizi yayın hayatın başlamadan önce The Witcher kitap serisini severek okuduğunu belirten Henry Cavill, Doug Cockle’nin seslendirme performansı ile kitaplardaki Geralt of Rivia tasvirini birleştirdiğini belirtmişti. İzleyicilerden tam not alan Geralt of Rivia performansı, küresel medyada olumsuz eleştiri yağmuruna tutuldu.

The Witcher Hakkında

The Witcher 3: Wild Hunt sistem gereksinimleri

Senaryosu Lauren Schmidt Hissrich tarafından yazılan The Witcher dizisi, Netflix’in de katkılarıyla sevenleriyle buluştu. Hikâyenin orijinal hali 1993’ te yayınlanan The WitcherThe Last Wish kitabı ile başlayan bir evrene dayanıyor. Özünde bir kitap serisi olan The Witcher, önce video oyunlarına ardından dizi formatına uyarlanmıştır. 

Yapımı sevenlerin ortak yönü ise The Witcher evrenini CD Projekt RED tarafından geliştirilen The Witcher oyun serisinden tanımasıdır. Bu seri ise üç ana oyundan oluşmuş ve serinin her oyunu onlarca kez ödül almıştır.

Hakkında Kerem Erdoğan

Oyun oynamayı, müzik dinlemeyi ve teknolojinin çeşitli nimetlerinden yararlanarak üretmeyi severim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir