Anasayfa > Sanat Haberleri > Jason Momoa Witcher Prequel’ında Boy Gösterebilir

Jason Momoa Witcher Prequel’ında Boy Gösterebilir

Jason Momoa Witcher dizisinden önceki olayları konu alan Netflix yapımında boy gösterebilir. İşte bilmek istediğiniz tüm detaylar.

Game of Thrones dizisinde Khalessi’nin büyük aşkı Khal Drogo rolüyle popülerleştikten sonra, Aquaman olarak Hollywood’un zirvesine çıkan Jason Momoa ile ilgili bir iddia gündeme geldi. We Got This Covered internet sitesinin haberine göre, Momoa, Netflix’in Witcher prequel’ında yer alabilir.

The Witcher: Monster Slayer Oyunu Duyuruldu!

Netflix, bildiğiniz gibi The Witcher dizisiyle büyük bir başarı yakaladı ve dizi Netflix orjinal yapımları arasında en popülerleşen ve sevilen yapımlardan biri oldu. Bu nedenle streaming devi Witcher evreniyle ilgili başka çalışmalar da yapmak istiyor. Bunlardan şu ana kadar bilineni, The Witcher: Blood Origin. The Witcher: Blood Origin,  Witcher dizisinden 1000 sene önce geçen olayları konu alıyor. Elflerin henüz medeniyetlerini kaybetmediği bir zaman diliminde geçen dizi, çoktandır unutulmuş olan ilk Witcher’ın ortaya çıkmasını ve belki hayatından kesitleri konu edinecek.

Jason Momoa’nın boy gösterebileceği iddiası olan yapım da bu. Momoa’nın kariyer adımlarını ve geldiği noktayı düşündüğümüzde ilk Witcher’ın kendisini oynaması son derece muhtemel olur. Altı bölüm olarak tasarlanan prequel’la ilgili bilinen fazla bir şey yok. Ancak oyuncu seçimi ile ilgili dedikodular dolanmaya başladığına göre, yakında oyuncular ve bazı görüntülerin internete düşme ihtimali oldukça kuvvetli.

The Witcher 3: Wild Hunt Sistem Gereksinimleri

Altered Carbon ve 15 yapımı 2020 senesinde iptal eden Netflix, yine yüksek bütçeli olan Witcher dizisi için kesenin ağzını açmış gibi görünüyor. Bu nedenle, Momoa ile ilgili söylentiler çok yakında netleşecektir. Dizinin muhtemel yayın tarihi ise 2021 olabilir.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir