Anasayfa > Oyun Haberleri > Aliens: Fireteam Oyunundan 25 Dakikalık Oynanış Videosu

Aliens: Fireteam Oyunundan 25 Dakikalık Oynanış Videosu

Geçtiğimiz günlerde fragmanı yayımlanan Aliens: Fireteam, oyuna yönelik ilgiyi üst seviyeye çeken 25 dakikalık oynanış videosu ile karşımızda.

Cold Iron Studios’un geliştirdiği co-op hayatta kalma oyunu, geçtiğimiz günlerde duyuru videosunu paylaşmıştı. Alien filminden ilham alınarak geliştirilen oyunun duyurusunda ortamın karanlığına ve pesimist havasına şahit olmuştuk.

Şimdi de oyundan uzunca bir oynanış videosu IGN tarafından paylaşıldı. Yirmi beş dakika uzunluğundaki videoda oyunun daha önce detaylı bir şekilde açıklanmayan mekanikleri hakkında daha fazla billgi sahibi olabiliyoruz. Aşağıdan Aliens: Fireteam için paylaşılan yirmi beş dakikalık oynanış videosunu izleyebilirsiniz. Duyuru fragmanında basit gözüken grafiklerin bu oynanış videosunda daha etkileyici gözüktüğünü söylemeden geçemeyeceğim.

Aliens: Fireteam Oynanış Videosu

Üç görev içeren dört adet farklı bölümden oluşacak Aliens: Fireteam oyununda orduya yeni katılmış bir deniz askerini canlandırıyoruz. Oyuna başlamadan önce karakter ekranında oynayacağımız askeri kişiselleştirebiliyor, beş farklı karakter sınıfından istediğimizi seçerek oyunun RPG ögelerinden de yararlanıyoruz. Bu sınıflar arasında Gunner (Silahşor), Demolisher (Patlatıcı), Technician (Teknisyen), Doc (Doktor) ve Recon (Keşif) bulunuyor. Oyunda otuz adet silah, gırla silah eklentisi, yirmiden fazla tür düşman bulunuyor. Bu türler arasında bulunan Android ve Xenomorphların ise on bir farklı cinsi var. Oyundaki beş farklı zorluk seviyesi ile deneyiminizi kişiselleştirebiliyor, görünüşe göre görevleri belli bir prosedüre göre değiştiren Challenge Cards mekaniği ile oyunun tekrar oynanabilirliğini sağlıyorsunuz. Kısacası Aliens: Fireteam oynarken sizi uzun zaman boyunca içinde tutabilecek, taze bir deneyim bekliyor.

Oyunun tam çıkış tarihi henüz açıklanmadı fakat bu yaz piyasaya sürülmesi bekleniyor. Aliens: Fireteam, bilgisayar, Xbox One, Xbox Series X / S, PlayStation 4 ve 5 platformları için çıkacak.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir