Anasayfa > Oyun Haberleri > Aliens: Fireteam Resmi Olarak Duyuruldu

Aliens: Fireteam Resmi Olarak Duyuruldu

Oyuncuları Alien evrenine konuk etmeye hazırlanan Aliens: Fireteam bu yıl içerisinde oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Sinemanın kült serilerinden olan Alien farklı oyunlarla biz oyuncuların da karşısına çıkmıştı. Cold Iron Studios tarafından geliştirilen Aliens: Fireteam de bizleri bir kez daha bu dünyanın karanlık ve ürkütücü atmosferine dahil edecek. Kült film üçlemesinden tam 23 yıl sonraki olayları konu alacağı açıklanmış olan oyunda takvimlerimiz 2202 yılını gösterecek. Korku ögelerinden ziyade aksiyon mekanikleri ile öne çıkacak olan oyunda co-op olarak bir takım halinde ilerleyeceğiz.

Oyunculara özledikleri saf aksiyonu Alien evreninin tekinsiz atmosferi ile buluşturarak sunacak olan oyunda aynı zamanda RPG ögeleri de bulunacak. Yetenek ağacı, özelleştirilip geliştirilebilen silahlar ve farklı sınıflara mensup karakterler arasından seçim yapabilmek gibi unsurlar bu RPG elementlerinin temelini oluşturacak. Özellikle Alien serisinin hayranları başta olmak üzere oyuncuları heyecanlandırmayı başarmış olan Aliens: Fireteam PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun kesin çıkış tarihi ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir