Anasayfa > Oyun Haberleri > Amazon MMO’su New World, Temmuzda Kapalı Beta Dönemine Giriyor

Amazon MMO’su New World, Temmuzda Kapalı Beta Dönemine Giriyor

Daha önce birçok kez ertelenen, son çıkış tarihi olarak temmuz ayında karar kılınan MMO oyunu New World için kapalı beta temmuz ayında başlayacak.

Amazon Game Studios, son zamanlarda zorlu süreçlerden geçse de uzun zamandır gündemde olan MMO oyunu New World’ü zamanında çıkarmakta kararlı. Mayıs 2020’de çıkması beklenen, sonrasında ise birçok kez ertelenen oyunun son çıkış tarihi olarak bu ağustos verilmişti. Paylaşılan fragmanda bu çıkış tarihi doğrulanıyor ve oyunun kapalı betasının 20 Temmuz’da başlayacağı söyleniyor. 31 Ağustos’ta tam versiyonuyla piyasaya sürülecek oyunun ön siparişini şimdiden Steam veya Amazon üzerinden verebilirsiniz.

New World, Atlantik Okyanusu’nda bulunan kurgusal Aeternum adasında geçecek. Oyuncular, başlamadan önce karakterlerinin ait olduğu sınıfı seçecek ve beş kişiye kadar çıkan gruplar oluşturabilecek. Bu gruplar, ada üzerinde canavarlara veya diğer gruplara karşı savaşarak, eşya üreterek ve görevler yaparak hakimiyet kazanmaya çalışacak. Her MMO’da olduğu gibi New World’de de yetenek ve seviye sistemi bulunacak.

Amazon Game Studios, geçtiğimiz günlerde merakla beklenen Yüzüklerin Efendisi MMO oyununu tamamen iptal etmişti. Bunun sebebi olarak ise Amazon’un Tencent ile olan anlaşmazlığı gösterilmişti. Görünen o ki Amazon bu açığı kapatmak için New World’deki vitesi artırdı. Bakalım karşımıza nasıl bir eser çıkacak?

New World’ü Steam üzerinden 109 TL karşılığında ön sipariş edebilirsiniz. Son açıklanan tarihlere göre New World oyununun kapalı beta dönemi 20 Temmuz’da başlayacak. Oyunu ön sipariş verirseniz kapalı betaya da erişebileceksiniz. New World, tam olarak 31 Ağustos tarihinde çıkacak.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir