Anasayfa > Oyun Haberleri > Amazon MMO’su New World Kapalı Beta Fragmanı Yayınladı

Amazon MMO’su New World Kapalı Beta Fragmanı Yayınladı

Amazon’un çıkaracağı MMORPG türündeki New World, kapalı beta fragmanı ile görücüye çıktı. Kapalı beta 2020 Temmuz’da başlıyor.

Amazon, yeni bir MMO yayınlayacağını duyduğunda, oyuncular arasında merak uyandırmıştı. Ellerinde kaynak ve pazarlama gücü bulunan Amazon’dan ilginç bir proje bekleniyordu. Ancak New World bu beklentilere düzenli olarak cevap veremedi. Pandemi süresinde geliştirilmesi sekteye uğrayan oyun, bu süreçte Alpha test aşamasında kaldı. Amazon, oyunun çıkış tarihini ertelemiş ve buna gerekçe olarak “New World gibi iddialı bir yapımı” aceleye getirmek istemdiklerini belirtmişlerdi.

Amazon MMOsu New World Ertelendi

Oyunun kapalı beta fragamanı IGN‘in Youtube kanalı üzerinden yayınlandı. 2020 yılının Temmuz ayında kapalı betaya erişimi açılacak oyunun görüntüleri beklentileri boşa çıkardı. Öyle görünüyor ki, ısrarla oyun piyasasına girmeye çalışan Amazon, ellerindeki kaynağın sonsuzluğu göz önüne alındığında bu işe yanlış yerden yaklaşıyor.

 

New World’ün fragmanı oyuncular arasında hayal kırıklığı yarattı. Youtube’da yayınlanan fragmanın altında bazı oyuncular, “Bu oyun 2010’da çıkacak olsaydı heyecanlanabilirdim.” ve “Play Station 3 oyunu gibi görünüyor” gibi yorumlarda bulundu.  Genel kanı ise oyunun heyecan verici olmadığı ve eski göründüğü yönünde. Amazon’un bu yorumlar karşısında, oyuna herhangi bir değişiklik yapıp yapmayacağı ise merak konusu. Şu anda New Worlds’ü oynamayı bekleyen bir kitle bulunmuyor gibi görünüyor.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir