Anasayfa > Oyun Haberleri > Amazon Oyunu Crucible Piyasaya Veda Ediyor

Amazon Oyunu Crucible Piyasaya Veda Ediyor

Amazon oyunu Crucible için geliştirme sürecine devam edilmeyeceğini yaptığı bir açıklama ile oyuncularla paylaştı. Detaylar haberimizde.

Amazon‘un oyun stüdyosu olan Amazon Games tarafından geliştirilen ve şirketin ilk AAA oyunu olma özelliğini taşıyan Crucible ömrünün sonuna geldi. 2016 yılında yapılan bir duyuru ile oyunculara müjdelenen oyun 20 Mayıs 2020 tarihinde karşımıza çıkmıştı. Mayıs ayında çıkışını gerçekleştirdikten sonra bu yılın temmuz ayı içerisinde yeniden kapalı beta sürecine geçiş yapan oyunun ömrü uzun olamadı.

Geliştiriciler yaptıkları bir açıklama ile yeniden kapalı beta sürecine alınan Crucible için geliştirme sürecinin devam etmeyeceğini açıkladılar. Yeniden girilen kapalı beta süreci boyunca oyunculardan gelen geri bildirimleri değerlendirdiklerini söyleyen geliştiriciler bu geri dönüşler çerçevesinde böyle bir karar verdiklerinden bahsettiler. İlk AAA Amazon oyunu Crucible bu süreçte oyun içerisinde ödeme yapmış olan oyunculara da harcadıkları paraların iade edileceğini açıkladı.

Amazon oyunu Crucible

Oyun oyunculara veda etmeden önce ise bir kapanış etkinliği ile birlikte oyuncularını son kez bir araya getirecek. 9 Kasım tarihinde ise oyunun sunucularının fişi çekilecek. Crucible‘ın ömrünün sonuna gelmesi ise diğer Amazon oyunlarını etkilemeyecek. Amazon Games bu süreçle birlikte diğer oyunları olan New World‘ü geliştirmeye daha da hızlanarak devam edecek. Amazon gibi dev bir firmanın ilk AAA oyun deneyiminin hüsran ile sonuçlanmasının ardından şirketin New World‘e karşı nasıl bir tutum izleyeceğini ise hep birlikte göreceğiz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir