Anasayfa > Oyun Haberleri > New World Yeni Bir Kararla 2021’e Ertelendi

New World Yeni Bir Kararla 2021’e Ertelendi

Amazon Games’in MMORPG oyunu New World, geliştiricinin yaptığı bir açıklama ile sonraki yıla kadar ertelendi. Son ertelenmesinden önce Mayıs 2020’de çıkması beklenen oyunun çıkış tarihi 25 Ağustos 2020’ye çekilmişti. İlk ertelenmenin sebebi Covid-19 pandemisi olsa da bu seferki ertelenme sebebi pek detaylı değil.

New World İlk Ertelenme Haberine Buradan Ulaşabilirsiniz

“25 Ağustos çıkışımız yaklaşırken, özellik listelerimizi inceliyor, Alpha topluluğumuzdan veri topluyor ve şu anki oyunda nelerden hoşlandıklarını (ya da hoşlanmadıklarını) dinliyorduk. New World‘de binlerce saatini harcamış olanlardan sadece denemiş olanlara kadar, Alpha oyuncularımızın bütün destekleri ve önerileri için fazlasıyla minnetarız.”

New World

Stüdyo direktörü Rich Lawrence, geliştirici günlüklerine eklediği güncellemeye ufak bir teşekkür yazısıyla başlıyor. Pek detaya girmeyi tercih etmese de, yazının devamında oyunun henüz istedikleri kıvamda olmadığı ve takımda hala birçok fikrin olduğu belli.

Takımın çıkardığı sıkı çalışmadan, çıkış için umduğumuz bütün özellikler için oyunu hazır hale getirmelerinden gurur duyuyorum. Ayrıca MMO işletmenin bir kısmı olarak, canlı geliştirmede olduğumuz anda üzerinde çalışmayı planladığımız özellik listemiz de var. Son birkaç ay içinde Alpha topluluğumuz tarafından aldığımız geri bildirimleri incelediğimizde oyuncuların oyunu beğendiğini ve daha fazlasını görmeyi istediklerini gördük. Özellikle, kendini oyuna adamış olan oyuncularımızın oyun ortası ve sonu birçok deneyim kazanmalarından emin olmak istiyoruz. Oyuncularımızın tamamen oyuna dalmış hissetmelerini istiyoruz. Ve biliyoruz ki stüdyomuz güvenebileceğiniz, kaliteli ve uzun süreli oynanışı temsil ediyor. Bunun anlamı da çıkıştan önce istediğimiz şeyleri istediğimiz yere getirmek için ek süre gerekli.

Sonuç olarak, çıkış tarihimizi ve son beta testimizin tarihini 2021 baharına değiştiriyoruz. Kararı düşünmeden vermiyoruz. Ve sizlere oyunu en iyi kalitede, mümkün olan en kısa sürede sunma aciliyetimiz var. Deneyimi çok daha iyi yapacak birkaç eklemelerle birlikte.

New World

New World, karmaşık craft ve level sistemleri ve keşfederken saatlerinizi alacak, farklı mistik varlıklarla dolu dünyasıyla oyuncularına birçok şey vadediyor. Bunlar düşünüldüğünde stüdyonun işleri aceleye getirmek istememesi ve doğru bir çıkış için yeni tarih belirlemesi mantıklı bir karar. Özellikle de Crucible‘ın tamamlanmadan çıkış yapmasından sonra tekrar kapalı betaya döndürülmesi Amazon‘un New World için daha temkinli davranmasına sebep olmuş olabilir.

Çıkış Ertelense De Oyuncular İçin Tam Sürümü Deneme Fırsatı Var!

Yapmakta olduğumuz oyun için tutkuluyuz. Ve daha geniş bir toplulukla paylaşmadan önce daha çok özellik ve içerik eklemek istiyoruz. Topluluğumuza teşekkür amaçlı özel bir fırsat sunacağız. Erken erişim müşterilerilerimiz ve Beta oyuncularımız (ayrıca Alpha’yı test edenler, teşekkür ederiz!) 25 Ağustos’tan başlayarak kısıtlı bir süreye kadar oyunun şuan bulunduğu tam sürümü oynayabilecekler. Bu müşterilerimize katılma sürecini detaylandıran bir email yollayacağız. Oyunun söz verdiğimiz kadarına sahip olduğunu hissedeceğiniz konusunda güvenimiz tam. Ve neden bu deneyimi, çıkışında olabildiğinin en iyisi yapmak için zamana ihtiyacımız olduğunu anlayacağınızı düşünüyoruz.

– Rich Lawrence, Stüdyo Direktörü

New World bekleyenlerine çıkıştan önce oyunu deneyimleme fırsatı sunacak olan stüdyonun, oyunun şimdiki hali için bile özgüveni hayli yüksek. Oyuncularının fikirlerini de masaya alıp çıkışını garantiye almak isteyen Amazon Games, 2021’de başka bir erteleme ile gelir mi bilemiyoruz. Fakat MMORPG aşıklarının ve New World topluluğunun 2021 baharını iple çekeceklerine eminiz.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir