Anasayfa > Oyun Haberleri > Among Us 100 Milyon İndirmeye Ulaştı!

Among Us 100 Milyon İndirmeye Ulaştı!

2020’nin yükselen yıldızı Among Us yeni başarılara imza atmaya devam ediyor. 

ABD’nin Washington eyaletinde üç kişilik bir ekip tarafından geliştirilen Among Us 2018’de yayınlanmış olmasına rağmen büyük sıçramasını Sodapoppin, xQc, Lirik, PewDiePie ve daha birçok büyük yayıncı tarafından oynanmasının ardından bu yaz yaşadı. Oyunun geliştiricilerinden olan Forest Willard, oyunun mobil platformdakiler de dahil olmak üzere, 100 milyon indirmeyi geçtiğini ve gün içinde 60 milyondan fazla aktif oyuncuya ulaştığını açıkladı. Aynı açıklamada oyunun bu haftasonu aynı anda 3.8 milyon kişi tarafından oynanarak kendi rekorunu kırdığı da belirtildi.

Among Us'ın Meşhur

Bu oyuncuların büyük bir kısmının, oyunun ücretsiz olduğu iOS ve Android mobil platformlarından geldiğini gözden kaçırmamak gerek. Steam’e gelecek olursak; SteamCharts verilerine göre eğlenceli parti oyunu, 438,524 oyuncuya kadar çıkarak CS:GO, PUBG ve Dota 2 gibi dev oyunlarla rekabet edecek lige yükseldi.

Oyunun popüleritesi aynı zamanda dijital medyaya da yansıdı. Oyunun animasyon videoları, yayıncıların anılarından oluşan derlemeler milyonlarca izleyiciye ulaşıyor. Reddit’te, Instagram ve Twitter’da oyun ile ilgili şakalar ve içerikler de oldukça popüler hale geldi.

Innersloth bu eşsiz popüleriteyi iyi değerlendirmek istiyormuşa benziyor, zira yakın zamanda yapılan açıklamada geliştirici firma; Among Us 2’nin iptal edildiğini ve bütün eforun birinci oyunu daha iyi hale getirmek ve bu oyuna yeni içerikler sağlamak için harcanacağını söylemişti.

İlginizi Çekebilir: Among Us Özel Tatil Şapkaları Nasıl Açılır?

Sizce oyunun yükselişi ne kadar sürecek? Yorumlarda fikirlerinizi paylaşın!

Hakkında Alpgiray SELİM

18 yaşında, oyunu modern dünyanın vazgeçilmez bir eğlence aracı ve uluslararasılaşma platformu olarak gören birey, öğrenci.

Bir Yorum

  1. PUBG hala yaşıyor mu ya? Bence onu sıralamaya bile koymamak lazımdı ama neyse

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir