Anasayfa > Blog > Among Us Özel Tatil Şapkaları Nasıl Açılır?

Among Us Özel Tatil Şapkaları Nasıl Açılır?

Belki sinsice impostorlık yaparken öldürdüğünüz adamın havalı bir saçı olduğunu gördünüz. Ya da sakince işinizi tamamlamaya çalışırken havalandırmadan çıkıp sizi öldüren kişinin boynuzlarına hayran kaldınız. Her iki türlü de Among Us seçeneklerinizde veya mağazada bulunmayan bu şapkaları elde etmek istiyorsanız doğru yerdesiniz.

Among Us 2 İptal Edildi!

Cadılar Bayramı ve Noel‘e özel olan bu Among Us şapkaları sadece bu tatil günlerinde onlara sahip olmayan oyuncular için erişime açık hale geliyor. Tabii bunun için bu özel günlerin gelmesini beklemenize gerek yok. Basit bir tarih değiştirme taktiği ile siz de bu şapkalara erişebilirsiniz.

Among Us

Havalı Cadılar Bayramı şapkalarını açmak isterseniz bilgisayar veya telefonunuzdan tarih ve saat ayarlarına girin. Otomatik ayarlamayı kapatarak tarihinizi 31 Ekim 2019‘a çevirin ve oyunu açın. Lobiden kişiselleştirme ayarlarınıza girdiğinizde yeni şapkalarınızı göreceksiniz.

Among Us

Ayrıca tarihi değiştirmeden oyuna girerseniz Cadılar Bayramı‘na özel olarak haritanızda ‘korkutucu’ dekorasyonlar görebilirsiniz.

Among Us

Noel şapkaları için de aynı işlem geçerli. Tarih ve saat ayarlarınızı açın, tarihi 25 Aralık 2019‘a çevirin ve oyunu başlatın. Kişiselleştirme ayarlarınızda yeni ışıltılı ve sevimli şapkalarınızı göreceksiniz.

Aynı işlemleri yaptım fakat şapkalar görünmüyor!

İlk seferde şapkalarınız elinize geçmeyebilir. Gelene kadar oyunu kapatıp yeniden açın.

Tarihi değiştirirsem şapkalar kaybolur mu?

Şapkalar onlara sahip olmayanlara yalnızca bu özel günlerde beliriyor fakat aldığınız andan itibaren dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir Yorum

  1. amon us kartı nasıl bedava alırım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir