Anasayfa > Oyun Haberleri > Among Us 2, Duyurusundan Bir Ay Sonra İptal Edildi!

Among Us 2, Duyurusundan Bir Ay Sonra İptal Edildi!

Among Us 2, duyurusunun ardından henüz bir ay geçmesine rağmen iptal edildi. Son zamanda popüler olan Among Us’ın ikinci oyununun geliştirici InnerSloth tarafından iptal edildiği açıklandı. Detaylar haberimizde.

Among Us Nasıl İndirilir? Among Us İndirme

InnerSloth tarafından geliştirilen ve yayınlanan popüler oyun Among Us’ın ikinci oyunu Among Us 2 geçtiğimiz ay duyurulmuştu. Son zamanlarda Twitch ve YouTube üzerinde yayıncıların oldukça fazla oynadığı ve popüler hale getirdiği Among Us’ın yeni oyunu için kötü haber geldi. Geliştirici InnerSloth, ikinci oyunu iptal ettiğini ve ilk oyuna odaklanılacağını açıkladı.

Açıklamaya göre ikinci oyunu geliştirmelerinin sebebi ilk oyunun yeni içerikler için eski bir kod tabanının yer almasıydı. Bu yüzden yenilikler için yeni bir sisteme geçilmesi gerekiyordu ve Among Us 2 bu yüzden planlanmıştı. Among Us’ın büyük popülerlik yakalaması ve oyuncu sayılarının epey artması üzerine bu fikirden vazgeçildi ve tüm çalışmaların. Among Us 1’e aktarılması kararı alındı.

among us

Oyun Hakkında

Popüler oyun Among Us, bir uzay gemisinde geçiyor. Vampir köylü oyununun bir versiyonu olarak tanımlanabilecek oyunda gemideki ekip üyeleri gemide bulunan Impostor’ı bulmaya çalışıyorlar. Impostor yakalanana kadar ekip üyelerinin görevlerini yapmasını engelliyor ve onları öldürebiliyor. Oyun InnerSloth tarafından geliştirildi ve yayınlandı.

Siz ilgili Among Us haberi hakkında ne düşünüyorsunuz? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz. Acaba Among Us’ın yeni güncellemeleri oyuncuları mutlu edebilecek mi? Hep birlikte gelişmeleri takip edeceğiz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir