Anasayfa > Blog > Among Us Nasıl İndirilir? Among Us İndirme

Among Us Nasıl İndirilir? Among Us İndirme

Son günlerde büyük etki yaratan Among Us nasıl indirilir, hangi platformlardan erişilebilir, Among Us kaç TL sorularının cevabı yazımızda.

Among Us Nasıl İndirilir? – PC

  • Bu bağlantı üzerinden oyunun Steam mağazasını ziyaret ederek satın alıp ardından Steam uygulaması üzerinden indirebilirsiniz.

Steam fiyatı 10,50₺ olan oyunu bu oldukça ucuz fiyatı ile satın alıp keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Among Us, hem oldukça yeni ve popüler hem de düşük fiyatlı olduğu için yakın zamanda büyük bir indirim yaşayacak gibi durmuyor.

among us nasıl indirilir

Among Us İndirme – Mobil

Kontroller mobil versiyonda daha zor da olsa bilgisayara ihtiyaç duymadan akıllı telefonunuz ile de Among Us oynamak mümkün. Mobilde ücretsiz olan Among Us aynı zamanda sağladığı çapraz platform desteği ile mobil ve PC oyuncularını da bir araya topluyor.

Among Us’a Başlamadan

Among Us hakkında daha fazla bilgi edinmek, çapraz platform desteği, oyunun fiyatı ve kapladığı yer hakkında aşağıdaki yazımızı okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

Among Us Kaç TL, Kaç GB

Among Us Hakkında

Among Us, son günlerde özellikle Twitch gibi platformlarda oldukça fazla dikkat çeken, mobil ve PC arasındaki çapraz platform desteğiyle de oyuncuları etkileyen bir yapım. 4-10 kişi ile oynanan yapımda oyuncular ya ekip üyesi ya da impostor adı verilen katil şeklinde oyuna başlıyor. Ekip üyelerinin amacı onlara belirtilen görevleri tamamlamak ve bu sırada hayatta kalmak. Impostor’lar ise kimliğini gizleyerek ekip üyelerini bir bir aradan çıkarmaya çalışıyor. Bir oyuncunun öldüğü rapor edildiğinde herkes toplanıyor ve tartışma safhası başlıyor. Oyuncular ellerindeki kanıtlar doğrultusunda katili veya katilleri tespit ederek gemiden atmaya çalışıyor. Tüm görevlerin tamamlanması ve bütün katillerin atılması halinde oyunu ekip üyeleri kazanırken eğer ekip üyeleri hayatta kalmayı başaramazsa ise Imposterlar oyunu kazanıyor.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir