Anasayfa > Blog > Among Us Kaç TL, Kaç GB? Çapraz Platform Var Mı?

Among Us Kaç TL, Kaç GB? Çapraz Platform Var Mı?

Innersloth tarafından geliştirilip son haftalarda popülerleşen Among Us kaç TL, kaç GB? Oyun çapraz platform içeriyor mu?

Among Us, içinde bazı düzenbazlar bulunan bir gemi ekibinin uzay gemisinin içerisindeki görevleri bitirip içindeki haini atması üzerine oynanan bir oyun. Klasik vampir-köylü oyunu diye de nitelendirilebilecek olan Among Us’ta kazanmak için iyi bir rol yapma yeteneğine, elinizdeki bilgileri doğru birleştirip oyunun durumunu anlamak için de iyi bir stratejik zekaya ihtiyacınız var.

Gemi ekibi görevleri bitirerek oyunu kazanmaya çalışırken Impostor denen hain veya hainler, gemi ekibindekileri öldürmeye ve görevleri sabote etmeye çalışıyor. Oyun durduğunda Impostor’ı gemiden oyla atmaya çalışan ekip, görevlerin hepsini bitirirse veya bütün Impostor’ları gemiden atabilirse oyunu kazanıyor. Impostor’lar ise sayıları atılamayacak bir duruma gelince oyunu kazanıyor.

among-us-capraz-platform

Oyunu hem Steam hem de mobil platformlardan oynayabiliyorsunuz, peki oyunun bu platformdaki fiyatları neler? Mobildeki oyuncular bilgisayardaki oyuncularla birlikte oynayabiliyor mu? Among Us’ın boyutu ve fiyatı nedir?

Among Us Kaç TL?

  • App Store ve Google Play Store’da bedava olan Among Us’ı Steam üzerinden 10.50 TL’ye satın alabilirsiniz.

Mobil oyuncular Among Us’ı mağazalardan bedavaya indirebiliyor. Oyunun Steam fiyatı ise 10.50 TL. Oyun içinde giyebileceğiniz bazı kostümleri de Steam sayfasından ek içerik olarak satın alabiliyorsunuz.

Among Us Kaç GB?

  • Bilgisayarda 230 MB’lık yer kaplayan oyunun mobil versiyonunda gereken depolama alanı 70 MB olarak gösteriliyor.

Neredeyse hiç depolama gerektirmeyen oyunun sistem gereksinimleri için de endişelenmenize gerek yok, bu yazıyı okuyabildiğiniz herhangi bir cihazdan Among Us’ı oynayabilirsiniz.

Among Us Çapraz Platform Desteği Veriyor Mu?

  • Son günlerde üzerine üretilen içeriklerle iyice popülerleşmiş olan Among Us çapraz platform desteği içeriyor.

Mobil platformlardan oyunu indirerek bilgisayardan oynayan arkadaşlarınıza gayet rahat bir şekilde katılabiliyorsunuz. Bunun için ekstra bir ücret ödemenize de gerek yok.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir