Anasayfa > Blog > Ghostrunner Kaç Saat Sürüyor?

Ghostrunner Kaç Saat Sürüyor?

Ghostrunner kaç saat sürüyor? Acımasız parkur elementleriyle siberpunk bir macera sunan oyunun oynanış sürelerini değerlendirdik.

ghostrunner kaç saat

Ghostrunner hızlı yapısı ve oyuncuyu zorlayan parkur bileşenleriyle oyuncuları distopik bir dünyaya götürüyor. İnsanlığın son yuvası olan Dharma Kulesi’nde uzun bir maceraya atıldığımız yapım oyuncuların parkur becerilerini sınıyor.

Peki Steam üzerinde 35 binden fazla inceleme alarak Çok Olumlu notunu kapan Ghostrunner kaç saat sürüyor?

Ghostrunner Kaç Saat?

Ghostrunner oynanış süresi parkur becerilerinize dayanarak değişiklikler gösterebiliyor. Ancak bugüne dek oyunu bitiren oyuncuların sağladığı istatistiklere göre yakın bir tahmin yürütmek mümkün.

  • Bu bağlamda oyun 8 saat süren bir oynanış süresine sahip diyebiliriz. Ancak bu süre oyunun doğrudan ana hikayesine odaklandığınız bir senaryoda geçerli.

Dilerseniz Dharma Kulesi’nin tepesine tırmanırken keşif yapabilir ve oynanış süresini artırabilirsiniz. Bu senaryoda ise sizi 12 saatlik bir oynanış bekliyor. Eğer oyunun ek paketi olan Project_Hel’i de deneyim etmek isterseniz en az 2 saatinizi ayırmanız gerekecek. Mart 2022’de çıkış yapan Project_Hel oyuncuları yeni düşmanların ve parkurların bulunduğu farklı bir öyküye davet ediyor.

Oyun Hakkında

Synthwave müzikleri ve acımasız parkur mekanikleriyle öne çıkan yapım reflekslerinizin sınırlarını zorlayacak. İsabet eden tek kurşunda yeniden başlamanız gereken oyunda birbirinden zorlayıcı onlarca bölüm bulunuyor. One More Level tarafından geliştirilen oyun zorlayıcı seviyelerini akıcı bir hikaye ile birleştirmeyi başarıyor.

Ghostrunner İnceleme – Parkur ve Siberpunk’un Birleşimi

On binlerce inceleme alarak parkur türünün başarılı örneklerinden biri haline gelen oyun 169,00 TL’den satışta. Özellikle siberpunk türünü sevenlerin keyifle oynayacağı oyun aynı zamanda The Neon Cloud Runner Bundle paketinin içinde yer alıyor. Pakette ise Neon Abyss ve Cloudpunk gibi atmosferik açıdan Cyberpunk 2077 benzeri oyunlar da bulunuyor.

Ghostrunner Sistem Gereksinimleri, Ghostrunner Kaç GB?

Dilerseniz oyunu indirmek için indirim dönemlerini de bekleyebilirsiniz. Veri sağlayıcı internet sitesi SteamDB sayesinde oyunun indirim tarihini görmek mümkün. Normalde 169,00 TL’den satılan oyun indirim dönemlerinde en fazla %65 indirim alarak 59,15 TL‘ye kadar düşmüş. Dolayısıyla bir sonraki indirim dönemini bekleyebilir ve oyunu indirimli fiyatıyla satın alabilirsiniz.

İndirimden haberdar olmak için oyunu istek listenize eklemenizde fayda var. Bununla beraber Ghostrunner kaç saat sürüyor sorusuna çok ilginç bir yanıt veren aşağıdaki videoyu da izlemenizi öneriyoruz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir