Anasayfa > Blog > Watch Dogs Kaç Saat Sürüyor?

Watch Dogs Kaç Saat Sürüyor?

Watch Dogs kaç saat sürüyor? Ubisoft’un tartışmalı açık dünya aksiyon oyununun farklı farklı oynanış sürelerini değerlendirdik.

Ubisoft tarafından geliştirlen ve yayınlanan Watch Dogs, çıktığı dönem birçok oyuncuda hayal kırıklığı yaratmıştı. Sunumlarda gösterilen görselliği ile çıkan oyun arasında oldukça büyük bir fark vardı.

Bunun yanında gösterilen ve deneyim edilen açık dünya arasında da gözle görülür farklar vardı. Yine de bir kesim oyuncu tarafından sevildi. Hack mekanikleri tekrara düşse de keyif vermeyi başarmıştı. Çatışma ve aksiyon mekanikleri de iyi bir seviyeyi yakalamıştı. Peki Watch Dogs kaç saat sürüyor ve bizlere neler anlatıyor?

Watch Dogs Legion İnceleme Puanları

Peki Bu Watch Dogs Bize Ne Anlatıyor?

Hikâyemiz Aiden Pearce adlı bilgisayar korsanının hayatını konu alıyor. Oyunun hikayesi ise yakın gelecekte üstün bir teknolojik altyapı ile donatılmış Chicago‘da geçiyor. Watch Dogs teknolojide büyük ilerlemelerin kaydedildiği bir şehir tasvir ediyor. Öyle ki kişisel tüm verilerin ve elektronik cihazların tek bir sisteme bağlı olduğu bir kent karşımıza çıkıyor.

Tabii şehrin tamamen dijitalleşmiş altyapısı da bilgisayar korsanları için bulunmaz bir nimet diyebiliriz. CtOS isimli bu sistemde de ana karakter Aiden’ın da işine yarayacak kritik şeyler var. Geçmişte yaşadığı bir aile trajedisinin peşini bırakmayan ana karakterimizi bu yolda zorlu bir mücadele bekliyor.

Watch Dogs Kaç Saat Sürüyor?

Her açık dünya oyununda olduğu gibi bu yapımda da ana hikâyenin yanı sıra yan görevler ve açık dünya aktiviteleri yer alıyor. Gizli gitmek veya doğrudan aksiyona girişmek gibi oynanış seçenekleri de oyunun süresinde farklı sonuçlara sebep oluyor.

Oyunun ana hikayesini yavaş yavaş deneyim etmek istiyorsanız Watch Dogs’u yaklaşık 20 saatte tamamlayabilirsiniz. Ancak oynanışa çeşitli yan görevleri de dahil ederseniz oynanış süresi sizler için 30 ila 35 saat arasında değişecektir.

“Ben oyunun vadettiği tüm içerikleri tüketeceğim” derseniz Watch Dogs oynanış süreniz 60 saate kadar çıkabilir.

Watch Dogs DLC Paketleri Kaç Saat Sürüyor?

Watch Dogs için çıkmış iki adet hikâye genişlemesi karşımıza çıkıyor. Bunlardan birisi Bad Blood, bir diğeri ise Conspiracy adında küçük bir eklenti. Bad Blood genişlemesi sizlere yaklaşık 4 saatlik bir hikâye içeriği sunuyor. Tabii bu pakette yan görevler de mevcut. Bu paketin de 10 saatlik bir oynanış süresine ulaşabilirsiniz.

Conspiracy eklentisi ise uzun soluklu bir macera sunmuyor. Ancak Watch Dogs’da biraz daha vakit geçirmek isterseniz deneyim etmenizde fayda var. Bu paketteki tüm görevleri tamamlamak da yaklaşık 1 saat sürecektir.

Rehberimiz burada sona eriyor.

Hakkında Sezer Yıldırım

Bilgisayar programcısı, oyunlar ve sinema ile ilgilenen standart bir insan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir